Psi luneli – Disputa

Se ia un neuron. Mai hotarat asa. Se pune deoparte la pachet cu o idee fixa.

Se mai ia un neuron. Mai putin hotarat, mai lenes, mai in bataia vantului. Asta n-are nici o idee. Dar e dispus sa o preia pe prima care-i iese in cale.

Se mai ia o zi anume din viata cand te hotarasti ca e momentul sa alegi. Ce? Cum ce? Un drum. Acel drum. Care drum sa duca spre casuta din padure (aia cu levantica imprejur, hamac in gradina si bucatarie alba de vara).

Acum intra in scena cei doi neuroni. Ala hotarat vine cu ideea lui fixa si o flutura ca fiind cea mai cea. Ala nehotarat se repede catre un telefon ce zbarnaie. Care telefon nu putea sa fie decat cu o oferta. Adica o alta idee. Nefixa, nesigura, nedorita dar tentanta. Neuronul in bataia vantului o apuca din zbor si o aseaza la loc de cinste. Hotarat sa o intoarca pe toate fetele spre analiza proprie dar si a neuronului cu ideea fixa.

Si iata cum, in zi de luni, la rascruce de drumuri (mereu apare cate o rascruce, chiar si atunci cand drumul pare presarat cu cele mai frumoase floricele), cei doi neuroni isi disputa de zor ideile proprii aducand zeci de argumente pro si contra.

Toate bune si frumoase in poveste. Adica ar fi frumoase. Daca disputa asta nu s-ar petrece intr-un (frumos :d) cap de femeie. Care femeie are si asa destule dispute cu ea insasi, cu tot ce misca, graieste sau nu.

Si credeati ca politica e plina de dispute? Sau societatea?

Disputele au dat batai de cap si altora pe care ii gasiti in tabel la psi-luneli.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: