Ganduri catre anul ce se incheie

Ramas bun an ce iti scurgi clipele ramase in glasuri de copii ce canta colinde  spre a crea continuitatea si liantul dintre un an si altul!

Un fel de bilant al celui ce a fost pentru a privi cu incredere spre anul ce vine:

Ce am invatat : sa am un munte de incredere in mine.

Ca prietenia vine pe cai nebanuite, neasteptate. Uneori dezinteresata.

Ca o mana intinsa nu e de asteptat de la un cunoscut, prieten sau ruda. Sunt maini intinse in jur, doar dramul de incredere care sa ne conduca spre ele e necesar.

Ca banii conteaza enorm dar nu sunt ei scopul.

Ca pasiunea ne ridica atunci cand credem ca numai e nici o iesire.

Ca ajutorul cel mai mare ti-l dai tu insuti.

Am invatat sa ma bucur, sa fiu recunoscatoare. Sa sar in sus pentru fiecare reusita, tinand insa cont de masura ei. Sa imi apreciez fiecare pas inainte.

Am invatat ca merit, ca pot, ca se poate.

Am reinvatat ca sinceritatea face mai mult decat o avere.

Ce nu mi-a placut: perioada de adanca deznadejde care m-a dus la greseli al caror pret din fericire nu a fost prea mare. Dar a fost o etapa necesara in maturizarea mea, a noastra ca si familie.

Ce mi-a placut: schimbarea din viata noastra. Obiectivele dorite si atinse.

Ce am castigat: prieteni noi, amintiri valoroase, o etapa parcursa cu succes in propria-mi evolutie.

Ii multumesc acestui an pentru fiecare obstacol pe care mi l-a scos in cale. Pentru ca au fost obstacolele mele, pe care trebuia sa le vad pentru a merge mai departe. Ii multumesc acestui an pentru multitudinea de intamplari frumoase pe care le-am trait. Ii multumesc acestui an ca mi-a oferit sansa de a fi din nou copil, in casa parintilor mei. A fost si o experienta utila pentru a invata si a-mi reaminti cine sunt, de unde duc in spate poveri de care nu stiam cum sa scap si care ma tineau pe loc.

Ii multumesc acestui an pentru sanatatea noastra, a familiilor noastre.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: