Frozen

În vacanta de la începutul lunii februarie am avut ocazia sa ajungem sa vizionam si noi filmul de animatie Regatul de gheata. Auzisem numai lucruri bune despre el si am fost foarte curioasa sa vad despre ce este vorba.

Pâna sa înceapa filmul însa am avut parte de vizionarea unui scurt desen de animatie în care Mickey Mouse a fost prezent atât în varianta originala, alb negru, cât si în varianta moderna 3 D. A fost o combinatie foarte reusita, amuzanta si foarte fascinanta.

Frozen ne-a cucerit de la primele secvente, de la primele acorduri ale muzicii pentru care a câstigat Oscarul pentru Cea mai buna melodie Originala. Nici nu avea cum sa nu ne cucereasca, nu degeaba filmul a câstigat Oscarul pentru Cel mai bun film de animatie.

Un film care ne-a tinut cu atentia treaza pâna la sfârsit iar când s-a terminat am ramas cu regretul ca a fost numai atât. Imaginile superbe si atât de realiste l-au facut pe Dante sa se zgribuleasca lânga mine si sa spuna ca i s-a facut frig de la atâta ghiata.

Mi-a placut si subiectul filmului care, în rezumat, mie îmi pare ca îi învata pe copii sa învete sa fie ei însisi si sa descopere ce pot face cu calitatile pe care le au spre a-si descoperi scopul în viata, oricât de greu ar fi acest lucru. Scenele amuzante, muzica superba si frumusetea personajelor sunt un plus foarte important al acestui film de animatie.

Pentru ca ne-a ramas gândul la el, Dante si-a dorit foarte mult sa avem si noi un Palat e gheata ca cel construit de printesa Elsa.

Inspirati de cartea1000 de lucruri de facut” am gasit imediat modalitatea în care sa facem acest lucru. Am folosit cartoane în nuante de albastru si de alb, foarfece zimtat si lipici. Am aplicat tehica felicitarilor pop-up, pe care o stiam deja si ne-am ajutat de instructiunile din carte. Rezultatul este unul spectaculos si foarte îndragit.

Pentru viitor avem de gând sa modelam din cernit si personajele principale.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: