Punem prosoape în bagaje? (a)

Îmi amintesc uneori cu oarecare regret faptul ca în copilarie nu am avut parte de prea multe calatorii. Taberele ocazionale si excursiile de câte o zi în care am fost nu pot spune ca au fost cine stie ce experiente care sa ma ajute sa înteleg frumusetea de a explora locuri noi, de a fi de capul tau într-un loc total necunoscut si de a învata pur si simplu sa te descurci într-un oras pe care nu îl cunosti.

Cu cât am crescut apetitul meu pentru calatorii a crescut si odata cu el si îndrazneala de a pleca la drum chiar si fara sa stiu ca ma asteapta la capatul lui.

O adevarata problema însa îmi amintesc ca era sa fac bagajele. Nu stiam niciodata ce ar trebui sa iau cu mine, ce mi-ar fi necesar si ce nu, daca ar trebui sa iau toata casa cu mine sau doar strictul necesar. Cu timpul am mai capatat experienta si am învatat sa estimez continutul bagajului în functie de timpul pentru care plec, de locul în care ajung, de locul în care voi fi cazata.

Multa vreme însa nu m-am debarasat de obiceiul de a cara dupa mine în bagaje cel putin câte doua prosoape, unul mai mic si unul foarte mare, si o pereche de papuci de casa. Aveam eu o teama ca nu o sa gasesc prosoape acolo unde voi merge sau daca vor fi sigur nu sunt curate si utilizabile. Posibil ca unele din primele mele experiente sa ma fi pus în fata unor astfel de situatii si de aceea sa fi ramas cu aceasta impresie.

Din fericire am nimerit în destule hoteluri si pensiuni în care sa gasesc niste prosoape impecabile, asezate chiar în diverse modele pe pat, de diverse marimi si de o calitate deosebita. Despre curatenia si igiena lor nici nu se punea problema.

prosoape de baie hotel

La fel si cu papucii de casa. Îmi imaginam eu ca daca va fi rece pe jos, daca voi fi nevoita sa umblu cu pantofii sau, mai rau, cu bocancii. Asa ca îngreunam bagajul si cu acestea. Cu timpul am aflat ca în general în hoteluri sau pensiuni exista mocheta peste tot, chiar si pe holuri, astfel încât nici frig nu este si nici nevoie de papuci de casa nu ai. Sau daca e nevoie de multe ori îi gasesti chiar acolo, moi si pufosi, în aceeasi nuanta cu prosoapele, purtând chiar monograma locatiei respective.

În plus, în hoteluri nu trebuie sa îti faci griji nici în ceea ce priveste existenta unui halat de baie. Cu siguranta si acesta este de cea mai buna calitate, asortat cu celelalte necesare baii, exact ca în filme.

halat de baie pentru hoteluri

Asa ca astazi sunt mult mai relaxata în ceea ce priveste facutul bagajelor si plecarea în locuri necunoscute.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: