Jurnal de seara

Fuse si se duse. Fuse si 1 mai cu dilemele lui despre cum si ce sarbatorim. Întâi m-am uitat luuung înainte la zilele ce se asterneau în fata noastra libere si curate ca niste foi albe de hârtie ce asteptau a fi umplute cu ceva povesti.

O multime de timp liber cu care ne-am trezit în brate si în jurul caruia ne-am învârtit întrebându-ne ce sa facem mai bine cu el.

Si am facut. De toate si nimic. Nu, nu a fost nici un mic. Adica au fost câtiva dar nu la gratare întinse, nu la iarba verde si înghesuiala pentru o gura de aer curat.

Ne-am deplasat pe ici, pe colo, ne-am dezmortit pe lânga casa, am cheltuit niste bani cu sau fara motiv. Trotineta noua la copil (mândru ca merge pe doua roti acum), de ale gurii mai mult inutile decât utile si popas la raionul cu articole sportive pentru a ne veni idei bruste si datatoare de energie pe loc. Adica cum a venit asa a plecat. Energia zic.

Dar cu o hotarâre tot am ramas dupa astea trei zile “libere”: cica a venit momentul sa ma decid sa umblu si eu pe bicicleta.

Acum îmi fac curaj, visez zboruri pe dealuri si vai calare pe un frumos “Pegas” cu doua roti. Nu-mi fac sperante dar daca reusesc eu sa învat treaba asta o sa zic ca abia de acum simt ca încep sa traiesc si sa am curaj sa merg cu pieptul înainte prin viata. Sau macar cu degetul în sus, cum arata copilul meu.

10336728_10152110741442705_6304041023861651213_n

Ce am mai retinut din zilele astea? Mi-a placut conceptul de marketing al acestor zile al celor de la Carrefour pentru resuscitarea marcilor românesti. “Parfumul vremurilor de alta data” ne-a tinut de drag printre rafturi mai bine de o ora depanând amintiri si predând lectii de istorie copilului care s-a ales si cu reviste cu benzi desenate. Cu care umbla dupa mine prin casa cu refrenul “aici ce scrie mama?” ….eu nefiind mare amatoare de benzi desenate cu Rahan …. o placere adica :).

Cam gata cu zilele libere. Le-am flendurit si pe astea de nu s-au vazut. Data viitoare am hotarât: mai bine plecam undeva la o pensiune, sa stiu o treaba. Daca tot cheltui bani macar sa numai gospodaresc, sa nu ma mai gândesc cu ce umplem burtile si câte farfurii sunt de spalat dupa. Macar sa fie si pentru mine zile libere. Nu?

10001366_10152110745827705_3894606129434561273_n

Pentru voi cum fu? Cu mititei, gratare, iarba verde sau relaxare la domiciliu?

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: