1000 Dinosaur Stickers

Pasiunea lui Dante pentru dinozauri nu a trecut odata cu trecerea timpului, ba dimpotriva, as putea spune ca se afla la un alt nivel.

Stiind acest lucru, Micul Cititor ne-a propus o carte pe care copilul a primit-o cu mare entuziasm.  Cartea 1000 Dinosaur Stickers este o adevarata desfatare pentru copiii pasionati de aceste fiinte stranii ce au populat odata pamântul.

La începutul cartii sunt diverse scene, structurate pe diferite epoci si medii de viata, ce asteapta sa fie completate de catre copil dupa propria imaginatie. Mediul marin, mediul aerian, diferitele tipuri de dinozauri, toate pot crea un tablou complet al unui colt de Pamânt asa cum era în vremuri demult apuse.

Ce ne-a placut foarte mult în carte au fost stickerele cu oua si pui de dinozauri, numai bune sa creezi un cuib.

Fotografie-0386O alta sectiune care l-a încântat pe Dante este cea cu schelete de dinozauri. Fascinatia lui pentru anatomie si tot ce presupune aceasta se aplica si în cazul animalelor si dinozaurilor. O scena cu oase de dinozauri ce asteapta sa fie descoperite incita imaginatia oricarui copil.

Am mai creat împreuna si un colaj cu stickerele din carte:

Fotografie-0387Nu ne-am oprit aici ci am facut si câteva semne de carte, copilul constatând ca niciodata nu avem un semn de carte la îndemâna desi tot mereu confectionam asa ceva:

Fotografie-0388

Fiind atât de multe stickere imaginatia este singura limita pentru folosirea lor.

Cartea o puteti comanda la Micul Cititor, distribuitor intependent al Editurii Usborne.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: