Jurnal de eu – Inceput de primavara

Astazi, 4 martie, mijloc de saptamâna. O saptamâna de pauza, de relaxare si cumva de regasire, de revizuire a unor atitudini si planuri de viitor. O saptamâna dedicata gospodariei, copilului si bucuriei de a fi.

Afara e soare si frumos, dupa cele câteva zile de ploi si frig. De fapt si azi e destul de rece dar macar soarele ne amageste ca vine primavara.

În gradina de pe pervaz au aparut floricelele mele dragi, zambile si lacramioare pe care le privesc zâmbind si urmarind fiecare petala ce iese din carapacea verde.

IMG_20150304_101729 IMG_20150304_101708

În casa planuiesc sa pun un pic lucrurile în ordine, sa deretic si sa asez toate la locurile lor, sa alung un pic praful ce se aseaza aproape vazând cu ochii.

În bucatarie azi voi intra doar pentru a savura mâncarurile pregatite rapid, pentru mine si copil, o ciulama de ciuperci alaturi de grâul cu praz si poate o mamaliga cu brânza si smântâna.

Deocamdata nu mai mesteresc nimic, am întins pe masa din bucatarie un puzzle mare, de 500 de piese la care sa lucrez cu copilul, profitând de absenta sotului în aceasta saptamâna. Eu si copilul ne descurcam si cu un colt de masa :). Ieri am terminat un puzzle cu pisici de 300 de piese si ca urmare toata noaptea am visat o multime de pisici.

Saptamâna trecuta am fost în plina verva de martisor, cu târg si vânzari, cu soacra si nepot în vizita mult asteptata. A fost o saptamâna aglomerata dar plina de învataminte pâna la urma.

Saptamâna asta, pe lânga puzzle, planuiesc sa duc la îndeplinire si o promisiune facuta unei fete din online ce mi-a acordat încrederea ei invitându-ma sa mesteresc o … dar veti vedea despre ce este vorba la momentul potrivit.

Am învatat ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din târg indiferent de ce parte a tarabei te-ai afla.

Planuiesc sa ma ocup mai mult si de lookul meu, acum ca a venit primavara, sa îmi iau o vopsea de par, poate sa ma tund, sa îmi achizitionez si câteva rujuri de primavara, vesele, poate si un fard de obraji si unul de pleoape. O partida de shoping fie ea virtuala sau reala ridica întotdeauna moralul unei femei. Desigur, as prefera o partida reala, eventual cu una sau doua prietene, dar asta a devenit aproape ceva imposibil în ultima vreme. E ocupata lumea ceva de speriat…

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: