Om de zapada din globuri – ornament pentru brad

Cum spuneam, nu doar eu am lucrat ornamente pentru bradul de Craciun ci si Dante a avut o contributie majora la realizarea acestora.

Am realizat impreuna un om de zapada din globuri albe de poristiren care nu ne mai placeau si se cereau transformate, nicidecum aruncate.

Cum am procedat?

Am unit cele doua globuri cu ajutorul unor scobitori. I-am atasat omului de zapada o palarie formata dintr-un dop de metal de la cine stie ce sticla pe care l-am infasurat in panglica decorativa albastra. Si aceasta palarie improvizata i-am prins-o omului pe cap tot cu ajutorul a doua scobitori (lipiciul nu ne-a fost de nici un folos). Am atasat pentru ochi si nasturi cateva margele albastre pe care le-am fixat tot cu scobitori, intarnid capetele cu lipici de craft pentru a nu zbura prin casa si a lasa omul fara nasturi, sau , si mai rau, fara ochisori.

Gura si nasul le-am confectionat din hartie pe care le-am lipit de aceasta data cu lipici. Drept maturica am asezat o crenguta de brad achizitionat de pe afara din parc. Si pe aceasta am prins-o desigur tot cu scobitoare. I-am prins la gat un fular rosu pentru a nu face omul nostru guturai si gata, ne-am declarat multumiti.

Avem astfel un om de zapada oaches, cu ochi albastri si tare mandru de statutul sau de ornament pentru brad.

Inscriu acest omulet de zapada in concursul Impodobim Bradul de Craciun initiat de catre Rux. De aceasta data in numele lui Dante. Eu zic ca merita. Voi ce credeti?

Fotografie-0835Fotografie-0843Fotografie-0844Fotografie-0830Fotografie-0831

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.