Ornament quilling pentru bradul de Craciun

Anul acesta am fost mai harnicuta si m-am apucat din vreme de lucru, astfel ca acum, cand copilul mi-a cerut sa impodobim bradutul impreuna, am avut pregatite si ornamente lucrate de catre mine sau impreuna.

Dar nu numai bradutul din casa noastra era de impodobit, ci si bradutul virtual initiat de catre Rux, un brad la a carui impodobire contribuie de zor multe manute harnice.

Mi-am dorit sa pastrez traditia ornamentelor quilling pe care am inceput sa le realizez anul trecut. Anul acesta am realizat un set de ornamente pe bucati de passpartout. Am realizat braduti, fulgi de zapada, oameni de zapada, toate asezate pe discuri de passpartout, ornate cu glitter de diferite culori. Le-am legat cate o fundita si le-am asezat frumos in bradut sau asteapta sa ajunga la diferiti oameni dornici sa aiba in brad ornamente originale si unicat.

Dintre atatea ornamente imi este greu sa aleg unul singur, totusi am sa incerc sa aleg unul special pentru Bradul de Craciun Virtual.

Fotografie-0850

Concursul dureaza pana pe 5 decembrie asa ca mai aveti timp sa contibuiti si voi cu o mica decoratiune pentru brad. Zile frumoase si linistite tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.