“Craciunul colorat” – dar de blog de la “Dulcea mea casa”

Una din prietenele mele de blog implineste un an de activitate virtuala. Cu aceasta ocazie s-a hotarat sa organizeze un frumos dar de blog, aceasta insemnand ca ne va onora cu cateva mici atentii lucrate cu drag de catre ea alaturi de talentata sa fetita, Thea.

Eu admir de fiecare data creatiile ei, imi plac articolele privind educatia timpurie, lucru de mana, citesc cu drag fiecare postare de fapt.

Draga Oana, iti urez o cale lunga in aceasta activitate ce iti aduce atat de multe satisfactii dar, mai ales, care te pune in fata multor provocari ce te alatura multor prieteni zi de zi! Iti doresc inspiratie maxima, iti doresc sa cresti si sa te imbogatesti pe zi ce trece, sa te bucuri de minunile ce le ai alaturi si sa ai parte de sarbatori ca in povesti!

Oana ne invita sa povestim cate ceva despre Craciunul colorat, asa cum il vedem noi. Anul acesta pentru noi culoarea sarbatorilor este data de ornamentele de brad pe care le-am mesterit impreuna cu Dante, baietelul meu de 4 ani. Va spun sincer ca nici nu am vizitat magazinele pentru a ne procura vreo podoaba noua pentru brad. Globuletele ce le-am avut din anii trecuti ni s-au parut suficiente, la acestea adaugand micile noastre podoabe lucrate manual, fiecare din ele avand propria poveste.

Avem astfel un frumos om de zapada din globuri, un colaj cu om de zapada din carton, avem decoratiuni realizate in tehnica quilling pe paspartout, dar si decoratiuni quilling din anul trecut pe care le-am redescoperit cu bucurie in acest an: un om de zapada si un fulg argintiu si sclipitor.Fotografie-0933

 Fotografie-0934

Alte cateva decoratiuni realizate manual, precum si felicitari, au ajuns la gradinita, in cadrul unei campanii umanitare de strangere de fonduri, in spiritul Craciunului de a darui. Am contribuit si noi cu drag laaceasta expozitie cu vanzare alaturi de micutii colegi de gradinita ai lui Dante, la indemnul doamnelor educatoare.

Fotografie-0946 Fotografie-0944Sarbatoarea Craciunului prinde culoare atunci cand noi ii dam un strop de culoare prin amintirile pe care le cream, prin traditiile pe care le respectam in fiecare an pentru a transmite copiilor adevarata valoare a acestor sarbatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.