Swap-ul de Craciun

Va vorbeam zilele trecute despre Revista Atelierul si despre faptul ca fetele de acolo se transforma in preajma Craciunului in Spiridusii lui Mos Craciun. Ce inseamna asta? Inseamna ca ele sunt cele care initiaza un Swap, adica un schimb de cadouri intre cititorii revistei sau oricine doreste sa participe. Fiecare participant primeste cate un Mos Craciun si devine la randul lui Mos Craciun pentru alt participant.

Anul acesta m-am inscris si eu din curiozitate la acest schimb si pot sa spun ca mi-a facut mare placere.

Mos Craciunul meu s-a numit destul de exotic Igo, cunoscuta insa in lumea handmade sub numele de adropofcolour  si a trimis catre mine un minunat suport de lumanarica, mesterit cu migala si pricepere in fimo. E plin de culoare, e ca un joc de balonase mici si fermecate. Mi-a adus bucurie si incantare si l-am asezat pe birou sa il privesc cu drag de cate ori butonez calculatorul.

inbox4

La randul meu am fost Mos Craciun pentru o fata, Vasilica Blihan despre care nu stiu prea multe, dar stiu ca se declarase mare admiratoare a obiectelor handmade si in special a bijuteriilor. Tocmai de aceea m-am gandit sa ii ofer o cutiuta de bijuterii decorata manual, in care sa isi depoziteze bijuteriile.

Cutiuta am decorat-o cu carton ondulat in culorile sarbatorilor de iarna, alb si verde, avand pe capac o floare rosie a Craciunului. Cuvintele ei:” iti multumesc pentru cadou.. a ajuns la mine este foarte frumoasa cutiuta si te felicit pentru munca pe care o depui si pentru talentul tau. Îti multumesc si pentru dulciuri…” mi-au fost de ajuns pentru a ma bucura ca darul meu a mers la inima celei care l-a primit.

inbox5

Multumesc Revistei Atelierul pentru ocazia oferita si cu siguranta voi participa si la Swap-ul de Paste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.