Rha – o printesa a zilelor noastre

Printesele din povesti obisnuiau sa isi astepte printii plecati la vanatoare sau in aprige batalii. Pentru ca asteptarea era lunga si dorul pe masura iubirii, printesele isi umpleau timpul mesterind grele si complicate tapiterii, pictand sau modeland frumoase obiecte in care isi puneau inima si sufletul.

In zilele noastre printii numai pleaca la vanatoare, bataliile s-au suspendat, iubirile au devenit adevarate loterii. Printesele de azi nu isi mai asteapta iubitii in castele singuratice, izolate de restul lumii. Dar dragostea si respectul pentru frumos a ramas, mintea si sufletul femeii a ramas la fel de sensibil iar mainile la fel de harnice si indemanatice.

Printesa Rha este o fata ce a studiat la scoli inalte, ce s-a specializat in tainicul si fascinantul domeniu al psihoterapiei. Dar pentru ca mainile ei indemanatice si energia tinereasca se cerea exprimata si altfel , pentru ca talentul debordant in ale picturii, transformarii obiectelor neinsemnate in opere de arta nu ii dadeau pace, din mainile ei ies mici lucrari ce bucura nu doar inima printului iubit ci si ochii si sufletul celor din jur.

6646_10151336642838389_1454921595_nPrintesa Rha, desi astazi implineste 29 de ani, isi pastreaza candoarea si bucuria copilariei, fiind umbra surorii ei dragi Rux, impreuna copilarind ca odinioara, prin mijloace moderne insa, pe blogul sugestiv intitulat Copilarim. Daca si pe voi va apuca dorul de joaca inocenta e copilariei, de sinceritatea acelei varste, daca aveti nostalgia desenelor animate de alta data, sa stiti ca acolo le gasiti din plin.

Printelesele moderne recicleaza, reduc si refolosesc, transformand totul in daruri dragi si de suflet. Din aceste trei cuvinte a luat nastere proiectul Provocari verzi in care fiecare dintre noi ne putem regasi. Aniversata zilei de azi este parte din acest proiect cu suflet si minte alaturi de alte printese frumoase si sufletiste.

La multi ani printesa Rha! Sa ai parte de iubirea printului ce ti-l doresti, sa ramai la fel de frumoasa si senina, sa fii inspiratie pentru multe alte fete ce aspira la statutul de adevarate printese moderne, parte in povestile zilelor noastre!

Aniversarea zilei de azi a venit ca o frumoasa coincidenta pentru provocarea scriitoriceasca de azi.

Au mai scris despre aniversari trecute sau prezente cei inscrisi in tabel la Psi- lunelile din placuta zi de ianuarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.