Duzina de cuvinte – Casuta vesela

Bucuria mea de a crea un obiect frumos decorat vine din convingerea launtrica ca fericirea simpla a copilariei este un sentiment neschimbat, ascuns in sufletul de adult. Nu trebuie sa fii profet sau sa ai prea multa experienta  pentru a intelege ca viata este simpla, ca viata trebuie traita pur si simplu.

Va fac o dezvaluire: de ceva vreme am inceput sa visez la o casuta pentru mine si cei dragi mie. Incep sa inteleg puterea visului, puterea dorintei, iar din aceasta convingere imi vin noi resurse de inspiratie.  Din bucati de carton, din flori gumate, dintr-o cutie de ambalaj, visul meu incepe sa prinda contur, pentru moment sub forma de proiect jucaus. Chiar daca visul meu nu are inca o podea solida, chiar daca dorinta mea e mai mare decat resursele fizice ale zilei de azi, eu simt deja ce gust va avea marul rupt de pe ramul din livada casei mele. 

Acum, in fiecare dimineata, casuta noastra ne zambeste vesela si parca fiecare zi este mai frumoasa privind-o. Fiecare zi este potrivita pentru a visa…

Cuvintele s-au aliniat frumos, adunate in manunchi pentru duzina de cuvinte de astazi.  Le-au mai domesticit astfel si cei din tabel.

Fotografie-1230 Fotografie-1233 Fotografie-1235 Fotografie-1236 Fotografie-1237 Fotografie-1238 Fotografie-1240 Fotografie-1242

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.