Promovez BlogAwards

Atunci cand, in toamna anului trecut, am hotarat sa imi fac acest blog, in care sa abordez teme diferite, nu stiam inca in ce directie vroiam sa o apuc in lumea online. Simteam insa ca pot face mai mult decat de a impartasi experientele de a fi mama, precum si de a impartasi din lucrarile mele handmade. Imi doream sa imi dezvolt orizonturile, sa promovez si alte lucruri care ma interesau, sa cunosc oameni noi.

Asa am luat contact cu prima platforma a concursurilor online, a concursurilor sponsorizate, a concursurilor pe teme date in care sa fie promovate diferite produse sau servicii.

Trebuie sa recunosc ca, participand la astfel de concursuri, am invatat si multe lucruri noi, am aflat despre magazine online despre care nu stiam, am aflat despre produse pe care nu le cunosteam.

De curand am aflat despre o alta platforma de acest fel. Este vorba despre Blog Awards, o platforma foarte bine structurata, in care fiecare participant are de castigat. Platforma ofera posibilitatea companiilor de a se promova, de a sponsoriza pe cei care vor sa scrie despre ele, dar si blogerilor de a se face cunoscuti si de a castiga premii generoase, in bani sau obiecte: bijuterii, haine, incaltaminte, vouchere de cumparaturi, electronice si alte fel de fel de produse.

Conditiile de participare la aceste campanii sunt simple: trebuie sa te inscrii pe platforma Blog Awards, sa ai un blog de minim 3 luni, sa iti alegi campaniile care ti se potrivesc  si sa scrii despre ele, sa respecti conditiile si termenele de participare si sa iti inscrii articolele in campaniile la care participi.

In prezent se desfasoara o campanie de promovare a acestei platforme de aceea va invit sa va inscrieti si sa participati pe viitor la concursurile ce se vor desfasura. Promovand BlogAwards puteti castiga 100 de galbeni, aceasta fiind unitatea de masura a muncii blogerilor care scriu si participa la campaniile de promovare. Mie imi place ideea de galbeni. Unul dupa altul, adunati, pot duce la o mica comoara . Exista un clasament in care fiecare participant poate vedea care ii este locul si, in functie de putere, pricepere sau  ambitie, poate accede cat mai sus.

Ma inscriu si eu pe aceasta platforma si imi doresc sa cresc cat mai mult in abilitatile de promovare si sa cunosc cat mai multi sponsori interesanti, cu produse demne de a fi promovate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.