Sunt copiii cocheti?

De multe ori auzim in jurul nostru parinti care povestesc despre copiii lor ca nu vor sa imbrace decat o anumita hainuta, ca tare greu le-a fost sa ii scoata din casa pentru ca micutul nu se hotara cu ce anume sa se imbrace.

Sunt copiii cocheti? Le pasa lor cu adevarat cum se imbraca si cum arata? O, da, copiii sunt cocheti. Dar cochetaria lor vine din cu totul alte criterii decat cele ale unui adult. Ei nu aleg o hainuta anume pentru ca nu se asorteaza cu restul tinutei, nu tin cont de anotimp sau cromatica, asa cum vedem noi aceste aspecte. Nu. De cele mai multe ori alegerea copiilor in privinta hainutelor vine din preferintele pentru personajele de poveste sau desenele animate pe care le indragesc. Dar nu asa, oricum si oricand. Ci doar in acel moment. In acel sezon, anotimp, luna sau saptamana. Pentru ca preferintele lor se schimba cu repeziciune incat nici un creator de moda nu ar putea tine pasul in a crea o anumita tendinta pentru sezonul respectiv.

 

Ce e de facut in acest caz? Cel mai simplu este ca, atunci cand cumparam bluzite, pantalonasi, pijamalute sau alte articole vestimentare pentru copii, sa tinem neaparat cont de preferintele lui din acel moment.

In ultima vreme pentru mine alegerea unui tricou sau pantalonas este destul de simpla. Daca are imprimat un Spiderman atunci cu siguranta ii voi face o bucurie lui Dante. Nu conteaza restul detaliilor, important este sa aiba un imprimeu cat de mic cu eroul preferat. Anul trecut, tin minte ca la loc de cinste erau MickheyMouse si FulgerMc Quin.

Pijama de vara Fulger McQueen

Daca la anul preferintele lui se vor schimba nu va fi nici o problema. Hainutele pentru copii oricum raman mici asa incat avem ocazia sa achizitionam altele,  avand imprimate personajele preferate ale acelui sezon.

Dar unde putem gasi hainute care sa fie pe placul oricarui copil, care sa aiba imprimate o gama larga de eroi si printese preferate? CopilasCochet.ro vine in ajutorul parintilor si bunicilor cu o deosebit de atractiva oferta pentru micuti. Ii puteti gasi in acest magazin pe Spiderman sau pe Fulger in toate formele sau pozitiile. Nu , nu reale, ci frumos imprimate pe sepcute, ciorapei, tricouri sau pijamalute. Nici nu stii la ce sa te uiti mai intai si ce sa alegi.  

Sapca Spiderman (gri)

Gata, va las acum, ma duc sa vad ce tricou voi alege pentru a-l surprinde pe Dante de 1 iunie. Nu cred ca va fi chiar asa de greu sa ma hotarasc. Trebuie doar sa il aiba pe Spiderman. Sau mai bine  o sapca de detectiv? Va fi destul soare la vara. Sau poate niste ciorapei? Sau pijamalute?  Hm… Si eu care credeam ca e simplu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.