Salturi acrobatice pe saltele de calitate

Imi amintesc cu drag si nostalgie cum, in copilarie, tare mult ne mai placea sa sarim in pat. Daca am fi putut sa facem salturi pana la tavan am fi fost fericiti. Dar imi mai amintesc si de bietele noastre paturi, cu arcuri, legate cu sfori pe dedesubt si umplute cu iarba de mare prinsa intr-o plasa de sac care se imprastia peste tot sub impactul sariturilor noastre. Si mustrarile parintilor disperati ca trebuie sa repare patul de cateva ori pe an.

Au trecut anii si am pierdut bucuria sariturilor si a salturilor indraznete. Am si uitat de existenta acestui sport extrem practicat de catre toti copii. Pana cand am devenit mama si am primit si eu in dar o minune saltareata cu chef de joaca si de sarituri acrobate.

In prima faza am fost tentata sa ii spun “NU Sari”. Dar in urmatoarea secunda mi-am dat seama ca porneam pe un drum care nu imi placea, care nu mi se potrivea si pe care promisesem sa nu il urmez atunci cand voi fi parinte.

Am cercetat cu amanuntul situatia si mi-am dat seama ca acum copilul poate sari in voie in pat. Poate sa faca oricate acrobatii vrea.  Salteaua  Venus cu arcuri nu doar ca ii permite sa faca salturi acrobatice cat de sus poate el, dar imi garanteaza si un somn bun pentru copil, in patul lui de o persoana.  Datorita tehnologiei de fabricatie a acestor saltele si caracteristicilor tehnice, copilul poate sari in voie dar se si poate odihni apoi pe acea saltea.

  • Tehnologia Normablock  dupa care sunt realizate se bazeaza pe o serie longitudinala de arcuri continue realizate dintr-un fir de  sârma de otel netaiat. Prin urmare nu exista  nici o separare între ele ?i nici  risc de rupere asigurand saltelei o durata mai mare de utilizare.
  • Sistemul  Normablock  permite aerului sa circule, aerul proaspat patrunde in interiorul saltelei ?i previne acumularea substan?elor care ar putea afecta durata de utilizare a saltelei.
  • Tesatura de acoperire realizata din material strech faciliteaza eliminarea umiditatii si asigura un mediu uscat de dormit, fiind foarte benefic pentru copii si garantand ca nu vor aparea diversele alergii specifice varstei mici datorate prafului si altor substante acumulate in vechile saltele.

saltea-venus-pikolin-22cm

Uneori nu ii ajunge doar propriul pat pentru a-si face acrobatiile ci isi extinde numerele artistice si in dormitorul nostru, preferandu-l chiar pentru patul mai mare si salteaua mai elastica. Aici totusi nu sunt dispusa sa il las chiar asa de mult, nu de alta dar salteaua noastra tine minte miscarile si la cate miscari pe minut face un copil imi e teama sa nu zapaceasca memoria bietei saltele. Pentru ca da, salteaua noastra este din gama Memory . In plus este tratata si cu Aloe Vera avand ca rezultat  o senzatie placuta la atingere care  relaxeaza,   linististe si  asigura un somn odihnitor in fiecare noapte.Sunt multe avantaje pe care le-am descoperit la acest tip de saltea si multe pe propria piele. Sau, mai bine zis, pe propriul somn.

Avantajele materialului din care este confectionata – Memory Foam- sunt multiple:
• Distribuie presiunea corpului punct cu punct;
• Sustine si relaxeaza coloana vertebrala;
• Se adapteaza la temperatura corpului;
• Ajuta la minimizarea miscarilor in timpul noptii;
• Ofera un grad mare de ergonomie in timpul somnului si creste numarul orelor de somn odihnitor;
• Favorizeaza o corecta circulatie a sangelui in timpul somnului datorita fermitatii sale adecvate.

Substanta de Aloe Vera cu care este tratat materialul are si el o multime de beneficii:
• Ofera o senza?ie placuta la atingere care te relaxeaza, te linististe pentru a te bucura de un somn odihnitor;
• Este benefic pentru sistemul imunitar;
• Are proprietati antiseptice si antibacteriene.

saltea-aloe-vera-memory4-sleep-comfort-21cm

Toate acestea combinate contribuie ca noi sa avem un somn odihnitor, linistit, astfel incat sa putem zambi dimineata relaxati si cu toate oasele intinse si asezate corespunzator si conform anatomiei.

Pentru ca, oricat suntem dispusi sa recunoastem sau nu, somnul este esential pentru sanatatea noastra si nu pe orice saltea ne putem odihni cu adevarat. O investitie intr-o saltea de calitate este o investitie in propria sanatate. De aceea nu strica sa fiti cu ochii pe ofertele magazinului Salterra si sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine. Devino fan-ul paginii Salterra si descoperi super oferte de Black Friday!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.