Un ceas de lux devine accesibil in vinerea reducerilor

De doi ani incoace, la sfarsitul lunii noiembrie negrul devine culoarea la moda. De ce la moda? De ce negrul? Pentru ca prin aceasta culoare este desemnata “sarbatoarea consumatorilor”  , ziua in care toate preturile o iau vertiginos in jos iar cumparaturile devin ocupatia principala fie in magazinele reale cat si in cele virtuale. Black friday este acea zi din an cand unele dorinte pot fi implinite cu mult mai putine costuri decat preconizam cu o luna in urma. 

eMag, Laptop Garage, Flanco, Evomag, elefant.ro, Elanco, TOPCeas.ro sunt doar cateva din magazinele participante la acest fenomen al reducerilor substantiale. Pe siteul BlackFriday 2013 se gasesc  detalii atat in privinta originii acestei zile cat si o lista cu magazinele ce s-au afiliat trendului. Eu am retinut un foarte interesant amanunt si anume acela ca originea acestei traditii vine ca urmare a Zilei Recunostintei, zi urmata de cumparaturi frenetice ce dau  startul tavalugului ce urmeaza in perioada urmatoare. 

 

TOPceas_Black_Friday_160x600Si pentru ca am amintit cateva magazine ce participa la BlackFriday, si pentru ca ceasurile sunt printre cele mai potrivite cadouri pe care le putem oferi sau chiar ni le putem face, magazinul online TOPCeas.ro vine cu reduceri substantiale de pana la 70% la unele din produsele sale. Ceasuri de lux, de cea mai buna calitate pot fi acum achizitionate la preturi accesibile.  

Trebuie sa recunosc ca eu am o slabiciune pentru ceasuri. Imi place sa am mai multe, sa le schimb, sa le port in functie de tinuta sau de ocazie. Dar un ceas de buna calitate se vede si se cunoaste, un ceas de buna calitate este o investitie pe viata. Marci precum Maurice Lacroix, Tissot sau Emporio Armani numai au nevoie de nici o prezentare sau garantie a calitatii, durabilitatii si frumusetii. Chiar daca preturile formate din multe cifre le fac sa para inaccesibile, reducerile de 70% ne pot face sa vedem lucrurile un pic altfel. Desigur, e normal sa platesti un pret mai mare pentru calitate, dar daca poti sa profiti de acel pret mare intrat la apa, atunci te poti considera norocos. 

Asa cum m-as considera eu daca, de exemplu, as primi in dar un superb ceas Emporio Armani negru, cu mecanism din quartz de inalta precizie, geam din cristal ultra-rezistent, avand si o garantie de doi ani.  Cu reducerea de 70% aproape ca ma astept sa gasesc sub bradul de Craciun o asemenea bijuterie. Sau mai bine sunt cu ochii pe ofertele BlackFriday TOPCeas si profit chiar acum de ele. 

Emporio_Armani_AR1407_1

Pentru ca timpul zboara cu aripi fermecate iar curgerea lui, desi pare lenta, ne poarta tot inainte cu viteza ametitoare. Dar poate, masurate altfel, secundele vor parea mai lungi iar minutele vor aduce nesperate surprize. 

Un ceas negru in vinerea neagra ar fi o pretioasa achizitie. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.