Decoratiune pentru Craciun

Printre picaturi de cuvinte scrise si povesti asternute cu drag am reusit sa mesteresc impreuna cu Dante si o mica decoratiune de Craciun.

Am folosit o idee pe care am vazut-o intr-un magazin si am adaptat-o la materialele noastre. Este vorba despre un fel de cutiuta cu capac transparent prin care se vedea un mic peisaj din ipsos cred. Dar aceea era ceva de duzina, noi am dorit sa facem ceva unic si mesterit de mainile noastre. Copilul a fost foarte nerabdator sa facem decoratiunea aceea.

Am folosit un carton colorat gros pe care l-am decupat si am format o cutiuta. Pentru capacul transparent am folosit o folie groasa din plastic desprinsa de pe ambalajul unei jucarii. In interior am lucrat cateva elemente de iarna in tehnica quilling de care imi era foarte dor. A iesit un  peisaj in miniatura si o decoratiune draguta pentru masa de Craciun sau care poate fi amplasata intr-un colt de biblioteca.

decoratiune quilling de craciun

decoratiune quilling in cutie

Pentru ca Rux, autoarea unei frumoase lumi numita Copilarim, gazduieste si in acest an cea de-a patra editie a Concursului de creatie Impodobim Bradul, sunt foarte mandra sa particip si in acest an. Este o initiativa frumoasa , rezultatul fiind un bradut incarcat numai cu creatii handmade lucrate de mamici, de copii sau de doamne foarte talentate in acest mestesug. Mai ales ca ne mandrim si cu cateva premii la acest concurs :).

Asa incepe sarbatoarea Craciunului la noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.