Rasfatul de duminica – pizza la masina de facut paine

Ce faci dupa o noapte aproape nedormita intr-o zi de duminica ce ar trebui sa fie de odihna si relaxare? Exact. Incerci sa te odihnesti si sa te relaxezi.

Cam asa si eu. Desi m-am trezit (vorba vine) cu senzatia clara ca imi vine sa plang de nesomn si ca vreau sa fiu iar copil la mama acasa, desi mastita isi face inca de cap si acum, dupa 3 luni de alaptat (ma trezesc cu canalele infundate si dureri si febra si tot tacamul specific), incerc sa salvez totusi ziua asta de duminica.

Ne propusesem sa iesim la un film, noi , parintii, dar pentru ca nu s-a potrivit si nu avem cu cine lasa copiii, am zis sa ne rasfatam cum putem acasa.

Asa ca profitam de tehnologie astfel: descarcam un film de pe internet (desi mi-e dor de cinematograf), si pregatim pizza cu ajutorul masinii de facut paine.

Da, dupa ce mi-am luat aparat de gatit la abur, urmatorul pe lista a fost aparatul de facut paine. Prin urmare l-am pus la treaba, si nu doar pentru paine.

Acum, in timp ce scriu, blatul de pizza se prepara in masina, am pregatit ingredientele si astept sa le asamblez.

Am folosit piept de pui tras la tigaie, rosii, ardei, ciuperci, pasta de ardei (preparata asta toamna si pusa la borcane). branza, cascaval. Toate din belsug, sa fie.

IMG_20160228_125635

Dupa o ora: pizza e deja coapta si mancata :). Poze abia am apucat sa fac in fuga, dupa cum bine se vede.

IMG_20160228_144943

Cam asta e rasfatul de duminica asta de sfarsit de februarie bisect. Sa cititi poezioara din link! Va va rasfata si ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.