Cu CAR-ul la drum

Acum, când toata lumea cauta sa îsi cumpere masini scumpe si de fite, unii parca au ramas în trecut. Ei nu vor domnule decât CAR. Când au o nunta numai ce îi auzi: “iar am nevoie de CAR“. Când îsi planifica o vacanta tot CAR-ul îi salveaza. Ba chiar si aniversarea copilului pare sa necesite în ziua de azi tot ajutorul batrânului CAR.

Va întrebati voi, cei mai tinerei si care visati venituri cât fotbalistii sau cântaretii ce e acela un CAR? Nu, sa stiti ca nu are cai putere si nici nu platesti amenda pentru depasire de viteza. Cel mult pentru depasire de suma trebuie sa scoti din buzunar mai multi bani pentru a avea din nou bani pentru urmatoarea nunta, vacanta sau aniversare.

Dar nu prea ai cum sa faci depasiri pentru ca CAR-ul asta este cu dublu sens.  Un sens pentru economii si unul pentru împrumuturi. Cum ar veni câteva lunisoare pui si tu deoparte acolo o suma cât te lasa inima si buzunarul, de minimi 20 de lei si maxim 300 de lei sau 500 de lei, în functie de tipul CAR-ului, iar peste câteva luni, adica la nevoie, poti retrage  o suma frumusica cu care sa îti faci treaba fara sa te arate satul cu degetul si nici bugetul sa nu aiba de suferit când va trebui sa dai înapoi.

Am uitat sa spun ca nici CAR-ul nu mai este ce era odata. Mai exact astazi exista Casa de Economii Euro Credit  iar  economiile sunt garantate de Fondul National de Garantare al Caselor de Ajutor Reciproc.

logo-euro-credit-300x139

Pentru ca se apropie cu pasi repezi ziua copilului meu si pentru ca deja am o lista lunga cât o zi de post cu ceea ce îsi doreste în privinta cadourilor dar si a organizarii evenimentului, am pus  deoparte o suma frumusica de bani din cei pe care sotul meu doar ce i-a ridicat de la CAR zilele acestea.

Fiind un împrumut cu fantastica dobânda de 0% pe an, cu suma minima de depunere cuprinsa între 30 de lei si 300 de lei, perioada minima de depunere de 6 luni si posibilitatea de retragere a de 3 ori fondul social acumulat, pentru familia noastra este cel mai potrivit. Asa ca apelam la el ori de câte ori avem nevoie sau simtim ca multimea cheltuielilor dintr-o anumita perioada ne va coplesi.

Acum ma pregatesc sa cumpar cadourile, sa întocmesc lista de invitati si sa îmi adun ideile pentru ca ziua copilului meu sa devina una de neuitat iar el sa se simta ca un adevarat sarbatorit. Si, va rog sa ma credeti, un copil de 6 ani are deja o multime de pareri despre cum ar trebui sa arate petrecerea lui si cu ce anume sa vina în plus pentru a fi mai tare decât a nu stiu carui prieten sau coleg :).

Spuneti voi, nu este CAR-ul asta un prieten mai de nadejde decât o masina? Ba unde mai pui ca te poate ajuta chiar sa îti si cumperi una daca asta îti cer nevoile si neamul :).

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: