Concursul amintiri si dorinte

Anul 2013 nu s-a încheiat demult asa ca amintirile lui ne sunt înca proaspete în minte. Iar 2014 abia a început si dorintele pe care vrem a ni le împlini poate nu au prins înca contur în gândul nostru.

Pentru a materializa  aceste doua idei, amintirile si dorintele, trecut si viitor deopotriva, Spiridusii Creativi ai Clubului Magic ne invita la concurs. Este vorba despre un concurs de creatie, cu premii atractive pentru cei mici dar foarte utile si noua, parintilor, fiindu-ne de mare folos în a-i îndruma pe copii.

Ce trebuie sa faceti? Sa realizati o lucrare pe marginea ideilor de mai sus în orice tehnica si din orice materiale.

Perioada de desfasurare 21 ianuarie – 16 februarie 2014 (ora 21:00) .

Premiile sunt atractive si de mare ajutor pentru micii creatori.

Asadar spor la lucru si dati de stire pe blogurile voastre pentru ca sa se bucure de acestconcurs cât mai multi copii! Concursul Amintiri si Dorinte a început.

banner concurs Amintiri si Dorinte editia a II-a

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: