Duzina de cuvinte – Aniversare Psi

Atunci când s-a zvonit despre joaca cuvintelor cu oamenii si a oamenilor cu cuvintele am devenit curioasa. Un gând mi-a încoltit acum doi ani când urmaream de pe margine cum joaca devenea serioasa iar cuvintele se lasau îmblânzite de pricepute condeie.

Credeam ca este un loc ce are zidit în jurul lui o fortareata vegheata de paznici de soi dar am sorbit cu nesat duzinele si lunelile celor ce se încumetasera. Am mai albit un an pâna când am îndrâznit sa pasesc timid în lumea cuvintelor, ca un iubit ce abia atinge mâna iubitei.

M-am înrosit si fâstâcit la primele cuvinte de încurajare, privind peste umar sa fiu sigura ca eu sunt cea care le primea. Apoi mi-am dorit sa mai primesc astfel de cuvinte, mi-am înverzit condeiul de bucurie si soare, mi-am albastrit visele asternute cu migala pe foaia virtuala.

Condeiul înca nu mi-a ruginit, ba dimpotriva. Nu as fi ghicit acum un an si mai bine ca pasii mei sovaielnici vor fi cu rabdare îndrumati si încurajati.

Azi multumesc pentru fiecare cuvânt ce a rasarit în acest spatiu numit Clubul Psi. Sunt trei ani de când primele cuvinte s-au asternut virtual într-o joaca serioasa. Trei ani ce se doresc a creste, a se înmulti. Dar anii îi fac oamenii. Iar oamenii îsi doresc sa se joace înca multi ani. La multi ani voua, la multi ani noua, la multi ani joaca!

Alte gânduri de sâmbata le gasiti în tabel.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: