Visând la o masina

Se spune despre gând ca se materializeaza mult mai sigur si mai usor atunci când este însotit de o imagine. Dar nu orice imagine. O imagine care sa cuprinda în ea toate detaliile. Lunga, lata, alba, crem,  cu doua sau cu patru usi, cu faruri, cu roti, cu motor puternic – cam astea ar fi câteva detalii de luat în calcul atunci când vorbim despre o masina. 

Si pentru ca informatia în ziua de azi este cel mai important instrument de lucru iar internetul ne este la îndemâna si ne-o pune la dispozitie din plin, acesta este locul în care putem începe sa visam. Dar nu doar sa visam ci si sa ne informam temeinic, sa cautam pâna gasim exact ceea ce ne dorim.

Copilul meu îsi doreste o masina albastra, decapotabila (el spune fara geamuri pentru ca atunci când este cald mereu tipa ca vrea aer), cu faruri mari si alte briz brizuri. Eu nici nu stiu ce îmi doresc cu adevarat în materie de automobile dar stiu ca daca voi începe sa caut îmi voi da seama si ce îmi doresc.

Logo AutoDel1Anunturi gratuite de la autodel.ro pare sa fie exact ce îmi trebuie în materie de masini. Pe lânga zecile de anunturi despre vânzari si cumparari de masini de toate tipurile si pentru toate buzunarele, ma pot informa temeinic si despre diverse detalii tehnice, pot afla despre avantajele sau dezavantajele diverselor marci de masini pentru o alegere cât mai eficienta.

Am gasit chiar si informatii despre legislatia în  vigoare, informatii foarte utile oricarui posesor de autoturism. Site-ul este foarte bine structurat pe localitati, oferind astfel posibilitatea alegerii unei masini din cea mai apropiata localitatea, daca îndeplineste cerintele cumparatorului.

Eu cunosc destui oameni care si-au achizitionat autoturismul prin intermediul unor astfel de site-uri si sunt foarte multumiti cu alegerile facute. Acesta este însa mult mai complex decât ce stiam eu.

Tot ce am de facut acum este sa ma apuc serios de cercetat, de studiat si de visat. Daca îl provoc si pe copil la o vizita de cercetare amânuntita a siteului sunt sigura ca vom gasi masina potrivita familiei noastre atât ca forma, pret, calitate si fiabiliate. Iar urmatoarea vacanta poate ne va purta catre destinatiile dorite la bordul noii noastre achizitii. Se spune ca tot ce trebuie este sa îti doresti cu putere. Iar visele devin realitate.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: