Amintiri si dorinte – lucrari pentru concurs

Asa cum va spuneam, ne-am înscris în concursul gazduit de Clubul Magic având ca tema realizarea unei lucrari care sa reprezinte una din amintirile anului ce a trecut si o dorinta arzatoare pentru anul ce abia a început.

Cea mai arzatoare dorinta a anului trecut a fost mutarea în casa noua. Pentru ca acest lucru s-a întâmplat deja. a devenit cea mai draga amintire a noastra. Am ilustrat acest lucru printr-un colaj folosind tehnica culorilor suprapuse, folosind cartoane de diferite culori. Am repezentat un ansamblu de blocuri asa cum este cel în care locuim acum. Nu este greu de facut dar rezultatul este de mare efect.

Am desenat si decupat blocurile, ferestrele. Am suprapus peste fâsii de carton de culori diferite si am asezat totul peste carton albastru pentru cer, verde si maron pentru pamânt si iarba.

Folosind aceeasi tehnica a cartoanelor decupate si suprapuse am ilustrat si una din dorintele acestui an si anume începerea cursurilor de pian. Dupa ce a început cursurile de canto acum Dante îsi doreste sa cânte si la pian fiind foarte atras si neratând nici un pian care îi iese in cale.

Puteti sa va jucati si voi astfel, constientizând o amintire si o dorinta pe care sa le ilustati alaturi de copii. Mai este timp pâna pe 16 februarie.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: