Haine personalizate

În ultima vreme exista o tendinta din ce în ce mai accentuata de a fi diferiti, de a nu mai semana unii cu altii atât în ceea ce priveste interiorul locuintelor noastre cât si îmbracamintea. Mai ales tinerii se exprima prin ceea poarta, încearca sa îi reprezinte, sa transmita un mesaj prin intermediul hainelor pe care le poarta.

Poate la început era ciudat sa vezi pe cineva ca poarta un tricou cu un mesaj anume, dar acum a devenit un fel de limbaj al strazii. Sa spui lumii despre ceea ce gândesti, sa promovezi un anumit eveniment sau chiar sa îti faci reclama blogului au devenit lucruri obisnuite ce fac parte din firescul strazii.

Iar eu cred ca este chiar bine ca se întâmpla astfel. Suntem diferiti, gândim diferit, de ce sa nu exprimam asta si prin ceea ce purtam?

Îmi amintesc cu nostalgie de vremea în care se purtau blugii aceia decolorati, pe care îi bagam în clor pentru a obtine un fel de “prespalat” care sa imite blugii purtati de eroii preferati din serialele de televiziune la moda. Vremea imitarii cred ca a trecut. Acum e vremea exprimarii propriilor convingeri, gânduri, simtiri.

promaprint-puDaca atunci era o adevarata munca sa obtii o haina personalizata, se foloseau mijloace rudimentare si absolut neasteptate, acum lucrurile au devenit mult mai simple, aproape profesioniste. Folosind o folie termotransfer poti obtine un tricou unic, un hanorac cu personalitate, cu mesaj, fara nici o diferenta fata de cel din magazin dar purtând propriul tau mesaj.

Foliile termotransfer  sunt împartite în doua mari categorii – pentru taiere prin cutting plotter si folie termotransfer imprimabile. Folia este usor de aplicat si intensitatea culorilor se mentine chiar si dupa spalare. Ceea ce face ca produsul final obtinut sa poata fi purtat vreme îndelungata, la fel ca un tricou obisnuit.

Desigur, nu doar tricouri se poti personaliza astfel ci o multime de alte obiecte textile.

Dar pentru ca eu m-am gândit la tricouri, obiecte vestimentare, ma gândesc ca, la vara, sa îmi fac si eu un tricou pe care sa scriu numele blogului meu precum si geanta personalizata. Voi ce mesaj ati scrie pe tricoul vostru personalizat? V-ati gândit vreodata la asta?

 

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: