Crizanteme din hartie in cosulet de carton

M-am indragostit pur si simplu de aceste flori superbe din hartie creponata dar si de confectionarea cosuletelor din carton. Cu cat lucrez mai mult cu atat invat mai mult si imi place mai mult ceea ce iese.

Pentru ca de multa vreme visam la crizanteme care sa nu se ofileasca, mi-am confectionat cateva pe care le-am pus in vaza. Coditele le-am facut din sarma groasa invelita in hartie.

Cosuletul l-am confectionat din carton pe care l-am decorat cu diverse bucati de carton decorativ si iarba verde tot din carton.

In cosulet am aranjat frumos florile si rezultatul a incantat privirea celor ce le-au vazut dar mai ales a doamnei ce le-a primit in dar. Iar asta este una din marile mele multumiri.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: