Apidava – crema si sapun cu miere si propolis

E duminică dimineața. Tocmai am terminat micul dejun și mă uit la mormanul de vase murdare ce s-a strâns. Off, iar trebuie să bag mâna în apă. Lansez o întrebare către nicăieri:

 • Cine vrea să spele vasele?
 • Eu, eu le spăl, sare copilul meu cel mare.
 • Tu? De când speli tu vasele?
 • De când ai crema aceea așa de frumos mirositoare și catifelată cu care să mă dau pe mâini numai după ce fac ceva important. Așa mi-ai spus.

Are dreptate copilul. Merită să faci efortul de a spăla vasele doar ca să te răsfeți cu o cremă hidratantă și catifelată.

 

 Crema de maini Apidava

Ingredientele acestei creme sunt:

 • miere
 • propolis
 • ceară de albine

 

După cum vedeți sunt acele ingrediente miraculoase care le fac pe micile viețuitoare ale planetei atât de prețioase. Cei de la Apidava au combinat în mod fericit cele trei ingrediente minune și au obținut o cremă ușor de aplicat, fină, care intră foarte bine în piele și care datorită cerii formează o peliculă protectoare, alunecoasă cum spune copilul meu.

Unul din jocurile noastre este acela de a ghici a cui e mâna. Îl luăm pe copilul cel mic și, fără să se uite, îl punem să ghicească a cui e mâna: a mea sau a fratelui mai mare. Tare m-am bucurat când el a zis că mâna mea e a fratelui. Asta înseamnă că pielea mea e la fel de fină ca a unui copil de 10 ani.

Deși obținută în laborator crema are un aspect natural și un miros absolut cuceritor fără a fi însă acel parfum greu, sintetic, ci unul plăcut, de miere și natură și flori.

Sapun cu miere si propolis Apidava

Iar pentru ca răsfățul să fie complet avem și un săpun tot pe bază de miere și propolis.

 • Mamaaa, veau sepuuun! se aude de câteva ori pe zi la noi în casă.
 • Mamaaa, veau să miosss! se aude tot la fel de des la noi în casă.

Copilul cel mic adoră săpunurile care miros frumos și îi place să se spele de zeci de ori pe zi de când a descoperit el ce mare minune este un săpun: te joci cu el în mânuțe și face clăbuc.

Tocmai de aceea am mare grijă ce produse am prin baie și ce săpunuri folosesc fie și pentru un simplu spălat pe mâini. Până la urmă pielea mâinilor este foarte importantă și nu putem lăsa orice ingredient să ajungă pe mâna copiilor. Mai ales că ei bagă des mâinile în gură.

Săpunul pe bază de miere și propolis este la fel de catifelat ca și crema, curăță și hidratează pielea, miroase plăcut și oferă un adevărat răsfăț nu doar pentru mâini ci pentru întregul corp. Din când în când e bine să mai folosim și săpun solid la baie, nu doar gel de duș. Săpunul curăță mult mai bine, acționează ca un gomaj și lasă pielea catifelată și plăcută la atingere,

 

Apidava este o adevărată împărăție a mierii și a produselor pe bază de ingrediente apicole, cu o tradiție de 25 de ani în acest domeniu.

Mulțumesc Brander pentru această campanie!

Eu mă bucur că albinele sunt mereu întâlnite în cărțile și cântecele copiilor. Mi se pare că e foarte important să învățăm încă de mici cât de importantă este fiecare ființă de pe Pământ și cât de important este să o protejăm.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

3 thoughts on “Apidava – crema si sapun cu miere si propolis

 • July 2, 2018 at 12:03 pm
  Permalink

  O să le încerc și eu. De unde se pot achiziționa?

  Reply
 • July 2, 2018 at 12:06 pm
  Permalink

  Am găsssit! Merci, cum ajung în București le caut și testez.

  Reply
  • July 2, 2018 at 2:35 pm
   Permalink

   Cred ca pot fi comandate si online. sunt chiar foarte bune.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: