Cadourile corporatiste – un gest frumos de sarbatori

Nu stiu ce parere aveti voi despre raportul angajator – angajat, dar eu cred ca între cele doua parti ar trebui sa existe un raport nu doar de munca ci si unul uman, de colaborare si apropiere. Doar în aceste conditii rezultatele vor fi pe masura asteptarilor pentru cele doua parti direct interesate de bunul mers al companiei.

Fie ca este vorba despre o firma mica sau de o companie multinationala, perioada Craciunului este una perfecta pentru ca cei din conducere sa îsi arate respectul si interesul pentru cei de a caror munca depind pâna la urma si rezultatele întregii companii.

Poate ca banii sunt întotdeauna bine veniti în bugetul unui angajat dar cred ca orice om se bucura de un cadou, de o surpriza. E o adevarata bucurie sa primesti un cadou frumos ambalat, sa traiesti emotia descoperirii fiecarui obiect aflat acolo.

Adepti acestei idei, cei de la Karin Ghifts vin în întâmpinarea companiilor cu o oferta irezistibila: cadouri corporate sub forma unor cosuri încarcate cu bunatati si surprize. Oricarui angajat i-ar placea sa primeasca dulciuri delicioase, o sticla de vin, o ciocolata fina cu lapte, toate aranjate manual într-un cos plin cu globulete si lumânarele decorative, ca în cosul cadou Happy Christmas (Cod cadou Co 341).

cos_cadou_happy_christmas_892

Dar cea mai frumoasa idee cred ca este aceea de a oferi cosuri personalizate angajatilor, cosuri prin care sa transmiti omului ca îti pasa cu adevarat de gusturile si preferintele lui, sa îi arati ca l-ai ascultat atunci când, la pauza de cafea, ti-a marturisit ca filmul lui preferat pentru Craciun este “Cautându-l pe Mos Craciun”, sau ca are doi copii ce adora figurinele de ciocolata. Sa fii angajator si sa oferi cosuri cadou de sarbatori care mai sunt si personalizate mi se pare un gest de mare atentie fata de oamenii de lânga tine.

Dar nu doar anagajatii sunt cei carora le puteti face astfel de cadouri. Cred ca si atentia fata de clienti sau partenerii de afaceri reprezinta un punct important pentru succesul companiei pe care o conduceti. puteti oferi un cos cadou Sweet Delight (cod cadou Co 529), în care ce contine specialitatile dulci, precum cozonacul proaspat, fursecurile si pralinele umplute cu coniac si cirese sunt perfect acompaniate de un vin rosu intens si savuros.

cadou_sweet_delight_1453Magazinul online este deschis nonstop si astfel  timpul, atât de pretios pentru o persoana ocupata, poate fi economisit din plin. Alegerea, personalizarea cât si comenzile cadourilor se pot face oricând, livrarea se poate face la adresa beneficiarului cadoului, la data pe care o stabileste cel ce ofera. Toate acestea sunt facilitati extrem de importante de care cred ca orice corporatist se va bucura sa beneficieze.

Spor la cumparaturi dragi sefi, sa oferiti cadouri inspirate si sa primiti înapoi înzecit pentru gestul frumos pe care îl veti face!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: