Duzina de cuvinte – Pozitivism

Eu nu inteleg de ce se vorbeste atat de mult in ultima vreme despre faptul ca oamenii sunt din ce in ce mai egoisti, mai inchisi in propriile interese. Chiar azi am vazut un astfel de mesaj pe FaceBook si imi venea sa las un comentariu sarcastic.

Eu vad o din ce in ce mai mare armonie in jurul meu, la oamenii de care eu ma inconjor. Nu, nu sunt dependenta de liniste si pace, de un cerc de prieteni fara griji. Recunosc ca fiecare lacrima are rolul ei, nu trebuie musai sa fim cu totii vesnic surazatori. Dar cred ca fiecare fluturare de gand ce seamana cu o batista multicolora raspandeste in jur mai multa incantare si voie buna decat un gand monocromatic cum ca toti oamenii sunt la fel: rai, egoisti si deloc frumosi.

Nu stiu cu ce cantare isi masoara  gandurile si asteptarile  cei ce trimit in lume astfel de mesaje,  dar eu nu vreau ca pe linistea marii mele cuvinte grele sa lase un involburat siaj care sa-mi descumpaneasca mersul inainte.

Nici nu ma ascund in scorbura mea  pentru a nu fi atinsa de astfel de mesaje dar nici nu ma bucur de o astfel de alipire la gandirea si convingerea mea.

Vreau sa cred ca in continuare omul, in esenta lui, este bun, generos, frumos si insufletit de suflarea divina spre a merge inainte catre bucurie, fericire si iubire.

Cuvinte frumoase folosite in fel si chip de duzinari.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: