Psi luneli – Frumusete

În poeme ai fost cântata, versuri alese, cuvinte mestesugit asezate in pagina ti-au fost dedicate tie si numai tie.  Scriitorii te-au cautat si descris în toate formele,te-au gasit  si daruit cititorilor din prea plinul inimilor.

Cântaretii au compus pentru tine. Sunetele s-au asezat magic spre a-ti cânta maretia.

Pictorii au îmbinat culorile, au acoperit pânzele în nuantele cele mai îndraznete, mai suave sau mai delicate. Te-au descoperit chiar si acolo unde nimeni nu credea ca esti.

Oamenii s-au luptat pentru tine, avându-te pretext sau tinta.

Te acoperi cu valuri multicolore uneori. Alteori îti descoperi goliciunea fara teama si fara rusine.  Tu si numai tu, adorata, blamata, dorita si hulita.

Dar tie nu îti pasa. Îti porti prin lume pasii, nurii, te lasi iubita, descoperita, cântata. pictata. Inocenta sau a tot stiutoare.

Da, tu, frumusete. Tu, cea care dai sens, care dai farmec, care dai tonul si faci muzica acestei lumi. Tu, frumusete  esti muza nemuririi noastre. Marire tie, frumusete!

Tot despre ea au mai scris azi si alti colegi de psi luneli.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.