Jurnal de eu (X)

Astazi  8 aprilie m-am trezit cam fara nici un chef desi mi-am propus sa fac destul de multe. Parca vad ca nu îmi iese nici jumatate.

Afara e înca racoare dar soarele a început sa prinda putere dupa zilele mohorâte ce au fost. Lumineaza puternic si sper sa încalzeasca pe masura.

În bucatarie ma asteapta ingredientele pe care le-am pregatit sa ma apuc de gatit la un moment dat. Mai e si o cafea lunga (ceva între ceai si cafea) care a ramas nebauta.

În gradina din balcon germineaza semnitele plantelor aromate pe care m-am învrednicit în sfârsit sa le plantez zilele trecute. Sper sa le fie cald si bine si sa ma încânte curând cu verdele lor.

În casa … nici nu-mi mai vine sa mai spun. As vrea sa spun ca-i ordine dar nu-i. Proiectele la care lucrez presupun caroane, hartii, resturi… Tot ma întreb cum as putea lucra fara sa fie toate în toate partile. Plus hainele care nu îsi gasesc locurile, ba e cald ba e rece si sunt în asteptare toate.

Ascult o melodie la care mi-a ramas gândul când am gasit-o la psi : Cand plânge marea- Dulce Pontes. Nu sunt sentimentala azi dar simt nevoia sa ma ascund în sunete altfel.

Citesc Isabel Allende – Dragoste. De fapt o am începuta. Am mai comandat o multime de carti si înca nu am ajuns la ele.

Mesteresc câteva felicitari si decoratiuni de Paste pentru un schimb de astfel de lucruri. pe un site pentru copii si nu numai. Sunt încântata de ceea ce mi-a iesit, nu si de razboiul ramas în urma :).

Astept: sa îmi treaca raceala si raguseala care ma sâcâie de doua zile.

Saptamâna asta am câteva evenimente pe care le astept cu interes: mâine un  Seminar de Antreprenoriat la care m-am înscris cu trei luni în urma. La sfârsitul saptâmânii Gala SuperBlog unde voi merge împreuna cu sotul si copilul.

Am emotii legate si de operatia mamei mele la ochi. Dar sunt sigura ca va fi bine.

Sunt recunoscatoare copilului meu care ma vede asa cum nu m-am vazut eu niciodata. Aseara îmi întrebam sotul ce parere are despre o anume fata de la televizor. El a zis ca nu e cine stie ce în conditiile în care eu o vad perfecta. Copilul a sarit imediat sa îmi spuna: si tu esti perfecta mama. Esti cea mai buna si cea mai frumoasa si o sa te iubesc si când vei fi batrâna si voi fi mereu lânga tine. Vorbele tale îmi sunt balsam puiule drag. 

Îmi doresc … tot o masina :). Dar în primul rând sa fim sanatosi cu totii si sa fie mereu întelegere si armonie în caminul meu.

O melodie pentru ziua de azi tot cu Dulce Pontes. M-a cucerit vocea ei.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: