Amestecate

Sunt. Ocupata. Ocupata sa traiesc, sa caut, sa aflu. Sa-mi aflu. Asa as vrea uneori sa vad drumul drept in fata si sa zic: pe acolo. Sa ma inham la el si sa nu ma mai abat. Dar inca bajbai. Inca nu stiu catre ce vreau sa duca drumul. Cred ca asta e pasul cel mai greu.   Ma uit mirata si in online. Liniste. Deschid laptopul, ma uit un pic, inchid. Sa Facebook sau sa nu Facebook? Sa like sau sa nu like? Sabloane. Prea multe sabloane. Concursuri. Prea multe concursuri.  Sa citesc o carte mai bine. Mai bine. Dar parca vreau si cu online ul  asta ceva.  Ce ceva? Ca se pot multe. Se pot? Cum? Of, ce de drumuri. Primul pas. Al doilea pas. Spre?

Zilele astea vin raspunsuri peste mine buluc. Vin la intrebari puse de o vreme. Azi am fost la un seminar despre antreprenoriat. Voi scrie despre.   Urmeaza zile ocupate cu Dante: maine vizita in minioraselul copiilor, vineri spectacol cu grupul de canto. Weekend de Super Blog. Mergem in familie. Sigur va fi frumos. In concluzie sunt bine si ocupata.  Sa gandesc, sa traiesc.  Ceea ce va doresc si voua!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: