Weekend SuperBlogosferic – partea I

Mai, are SuperBlogul asta ceva ce e al lui si pace. Oricat de controversat ar fi in timpul desfasurarii competitiei, relaxarea si destinderea de dupa zau ca merita tot efortul. Eu una asa vad lucrurile. Intalnirile de dupa sunt un castig. Pentru toti. Asa a fost anul trecut asa a fost si acum.

De data asta mai putin cu scrisul si mai mult cu pozele.

Pentru noi a fost weekend in familie si cateva premiere pentru Dante. Pe care insa nu m-am invrednicit sa le imortalizez in poze si acum, desigur, mi-e ciuda. (Fug sa imi astern pe panoul cu vise o imagine cu un aparat foto, ca nu se mai poate- musai sa imi doresc unul.)

Prima plimbare cu metroul: punctat. Impresii: foarte bune. I-a placut pur si simplu.

images (4)

Vizita la Muzeul Antipa, asa cum ne propusesem: punctat. Impresii: noi, adultii, impresionati; Dante: parca le vazuse pe toate deja. I-a placut, s-a oprit in fata multor exponate, dar parea ca deja le stia si mai fusese pe acolo. Eu sunt sigura ca daca m-ar fi dus cineva la un astfel de muzau la 5 ani as fi avut cosmaruri o saptamana. Copiii din ziua de azi sunt cu mult mai informati decat eram noi la varsta lor.

descarcare (1) descarcare (2) images (5)

Ajunsi la hotel, in camera, Dante a declarat:

Ce bine si frumos e aici. As putea locui aici toata viata mea…. cred si eu mama ca ai putea. Frumos, elegant, cu bun gust – astea sunt cuvintele ce caracterizeaza NH Hotel din Bucuresti.

1551561_10201995794909485_1809848039_n

Si cateva poze de interior:

Fotografie-3155 Fotografie-3163 Fotografie-3164 Fotografie-3165

 

Daca nu am participat la petrecere, pentru ca Dante a declarat ca este obosit, macar a vrut petrecere in pijamale in camera :).

Continuarea in partea a doua.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: