Decoratiune inimi din sârma si sfoara

Cea de-a patra propunere având ca tema inimioarele o reprezinta o decoratiune de inimi intersectate.

Am folosit ca baza o sârma rezistenta, oteloasa, din care am modelat doua inimioare pe care le-am intersectat. Le-am înfasurat apoi în deseuri textile pentru a da baza decoratiunii. Dupa ce am acoperit bine sârma am trecut la înfasurarea sfoarei de cânepa. Am folosit sfoara simpla, naturala.

Dupa ce le-am astupat bine si le-am prins astfel încât sa nu se desprinda una de alta, am trecut la decorarea inimioarelor.

Pentru decorare am folosit inimioare din fetru si material textil de culori rosu si roz si fetru verde.

A rezultat o draguta decoratiune cu semnificatia pe care si-o doreste fiecare: dragostea a doi parteneri, dragostea mama copil sau pur si simplu dragostea ce planeaza asupra caminului ca o energie buna pentru fiecare dintre membrii familiei. IMG_20150211_111951

IMG_20150211_134835 IMG_20150211_134750 IMG_20150211_134737

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: