Concurs cu Librex

Una din cele mai mari bucurii pentru mine este aceea ca, seara de seara, sa stau langa copilul meu, tampla langa tampla, si sa depanam povesti, poezii, sa lecturam din enciclopedii adaptate varstei lui sau pur si simplu sa inventam povesti.

Dar serile de iarna sunt lungi iar cele de Craciun au un farmec aparte. In acele seri magice punem deoparte povestile clasice, lasam ragaz Scufitei Rosii, Cenusaresei, Degeticai  sa se odihneasca in paginile cartilor, pentru a descoperi noi personaje magice din Tara lui Mos Craciun.

Oferta de carti si povesti este si in acest an bogata, chemandu-ne sa alegem ce credem ca se potriveste mai bine pentru copilul nostru, pentru gusturile si rabdarea lui. La  aceasta idee s-a aliniat si Libraria online Librex, cu o colectie aleasa cu grija de Carti de Craciun si una extrem de atractiva cuprinzand carti cu sunete.

Dar pentru ca aceste carti aveau nevoie de un mesager pe masura, asa cum ne-a obisnuit, Laura Frunza organizeaza un concurs irezistibil pentru a castiga un voucher in valoare de 60 de lei cu care puteti face cumparaturi pe site, asa cum puteti citi in regulamentul concursului.

Concursul va dura pâna duminica, 18 noiembrie iar câstigatorul va fi tras la sorti si afisat luni, 19 noiembrie.

Faceti o surpriza copiilor, nepotilor sau altor copii dragi achizitionand o carte de povesti. O carte e intotdeauna un prilej de bucurie, de dialog, de petrecere a timpului impreuna.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: