Poveste de toamna cu arici pogonici

Au fost odata un baietel si o mamica carora le placea sa se joace si sa spuna povesti, sa creeze povesti din joaca lor creativa.

Povestea de astazi este despre o familie de arici. Da, arici. Pentru ca este toamna iar unele dintre personajele preferate ale toameni sunt aricii. Ghemurile acelea mici de tepi dar cu boticuri atat de simpatice.

Baietelul, pe nume Dante, a adunat cateva frunze, castane de culoarea ochisorilor lui, ghinde. Toate acestea stateau rasfirate prin casa spre nemultumirea zilnica a mamicii. Dar a venit si seara cand si-au gasit o utilitate. Au fost imbracate in plastilina, au prins viata, au dat nastere unei simpatice familii de arici, asa, ca familia noastra cu mama, tata si copil. Au fost asezate pe un culcus din frunze, adunate in cosulete si au luat drumul gradinitei spre bucuria si entuziasmul copiilor si al doamnei educatoare, bucuroasa de a intregi decorul de toamna al grupei. A fost cel mai bun pretext ca trezirea sa fie mai vioaie si motivatia mai puternica de a lua calea spre gradinita, desi somnul de dimineata este atat de dulceee….

Dar joaca noastra creativa a mai avut un scop, acela de a participa in concursul Sfarsit de Toamna al Nazdravanilor ce nu se satura nicicand de joaca. Daca aveti copii in dotare sunteti asteptati cu mic cu mare sa va bucurati si voi de aceasta participare. Face bine tuturor: parinti si copii deopotriva.

Am uitat sa va spun ca in avantul creator al lui Dante a luat nastere si un inel cu tepi pentru mama lui. Adevarat spirit aricesc. Daca nu ma credeti priviti pozele.

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: