Toamna în livada străbunicilor

Fiecare anotimp are farmecul lui dar toamna parca e cu adevărat pictoriță. De câte ori am ajuns la țară toamna ne-am ales cu amintiri grozave și cu niște poze superbe.

Așa s-a întâmplat și de data asta. În anii trecuți am fost în livada străbunicilor împreună cu Dante la cules de prune în special.

Anul acesta a fost rândul merelor. Dante a crescut și și-a dorit foarte mult să se cațere în copaci, să calce și el pe urmele tatălui său care povestește că stătea numai printre crengi când era de aceeași vârstă.

 

 

 

Mulțimea de frunze galbene așternute pe jos nu aveau cum să treacă neobservate iar joaca a venit de la sine. Horia a primit toată avalanșa de frunze cu multe râsete și chicoteli.

 

 

În sfârșit, la cules de mere, cu găleata într-o mână și agilitatea în picioare. Nu e chiar așa ușor să te strecori printre crengi și să vânezi fructele gustoase.

 

 

Nici Horia nu s-a lăsat mai prejos și a dat și  el o mână de ajutor. De fapt el doar și-a făcut de treabă, mutând merele din ladă în găleată și invers. A fost ceva muncă pe el.

 

Chiar dacă astfel de experiențe durează doar o zi sau două, pentru noi sunt prețioase ca niște comori pe care le așezăm cu grijă în tolba cu amintiri.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: