Psi lunei – Toamna din noi

1305796436_205414832_13-Picturi-abstracte-tablouri-cu-peisaje-picturi-portrete-wwwdumitrascuartcom-Toamna din mine imi cant-a sarbatoare. Toamna din mine are iz de nou si de primavara.

Toamnele mele de opt ani inseamna sarbatoare. De cinci ani sarbatoarea s-a dublat cu bucurie si aniversare sporita.

Toamna asta am simtit ca pragul celor sapte ani a fost trecut cu bine. Maturitatea a venit peste noi treptat, ne-a luat de mana si ne-a aratat drumul in lume sa facem lucrurile mari la care am visat o tinerete intreaga.

Desi toamnele cate le numeri tu sunt mai putine decat primaverile mele, uneori intelepciunea ta de fructe coapte o copleseste pe a mea, ramasa inca la stadiul mugurilor nestiutori.

Un trei langa un trei fac varsta ta speciala. In zi cu numar ocolit de altii, dar de noroc pentru tine, iti numeri anii si firele carunte ce apar pe tamplele-ti inalte.

Eu te privesc ca-n prima zi, un Print frumos venit in calea mea spre a ma lua de mana si a ma purta prin viata.

In toamna mea si-a noastra vine cu pasi grabiti aniversarea rodului iubirii noastre.

In noi e toamna de poveste si de bucurie, de sarbatoare si de inceputuri.

Ne fie toamnele bogate, mustind de dragoste si impliniri!

Despre toamne , arome si trairi s-a scris si s-a inscris aici.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: