psi-luneli – ape tulburi, ape repezi

Ce mai faci? cum mai esti? pe unde o mai scalzi suflete? in ce ape te scalzi azi? tot in cele de ieri? sau de alaltaieri?

ce sa fac si eu. o scald. ma scald. te scald. am incotro? o apa ici, o apa colo. zici ca incerci doar marea cu degetul si te trezesti bagat pana la gat in apele tulburi ale existentei cotidiene. te zbati sa iesi, sa te mentii la suprafata. dar apele nu sunt doar tulburi. sunt si repezi.

repezi? spre ce te repezi?

tu. tu te repezi spre inaltimi, te avanti, te inalti, te umfli si …buf, na ca iar te-ai desumflat.

pai cum sa nu ma desumflu daca era doar un balon. nici macar de sapun nu era. ca mirosea cam urat. or fi fost doar niscai gaze de prin adancurile Pamantului…

bleah. alea miros a sulf. de sulf sa te feresti. ca cica acolo, in partea aia cu sulf e totul negru si tulbure. acolo sa vezi ape tulburi… sau mai bine sa nu vezi.

pai tu nu vezi?   daca nu ne scaldam ne scalda viata pe noi.

viata. mereu dati vina pe viata. voi. muritorii. de parca noi sufleltele nu ne chinuim inchisi in trupurile astea ale voastre pe care le chinuiti, le exploatati, le … dar ce sa mai zic. mai bine …

da, ar fi mai bine. si mie imi place bine. hai sa ne fie de bine suflete!

tulbure, repede – le gasiti pe toate in tabelul psi-lunelilor.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.