Duzina de cuvinte: Soarelui – marire!

Ne punem trening nou si pornim. Cum unde? In viata.

Urcam treptele schimbarii crezand ca ne va fi mai bine.

Luam tren dupa tren si trecem prin tuneluri neasteptate, incercand sa ne stapanim tremurul trupului si al mintii.

images (3)

In treacat mai vedem o fericire, mai apucam o bucurie, mai lasam  un zambet amanet pentru zilele ce vor veni.

Cu spirit treaz si ochi deschisi alergam valvoi spre incotro si nicaieri, simtind trepidatii peste trepidatii in inima, spirit si minte.

Ca de pe un trepied urias ochii nostri scruteaza incercand sa vada nevazutul, sa afle nestiutul, sa traiasca netraitul.

Dar netraitul nu il stim, doar putem arunca un ochi spre trecut. Nu pentru a poposi prea mult acolo, doar pentru a lua aminte. Caci treaba odata incheiata nu isi mai schimba cursul si nici sensul.

Prin viata trecatori suntem dar simtim vesnicia in palme, pe umeri si in tample. Val dupa val prin valurile vietii navigam, incercand  sa nu scufundam corabia cu iubire si fericire ce ne-a fost data in grija, spre pastrare. Un cufar pretios este in ea si nu dorim a-l risipi zadarnic.

In ritm de aerobic ne luptam cu viata, schimband trening dupa trening, nou dupa nou, gand dupa gand.

Va fie viata-n pas de dans si weekendul un vals continuu! Sa punem rochia de bal si sa ne bucuram de soare, zambete, culori si cer albastru. Buna dimineata soare! Inca o zi superba ne trimiti iar noi iti multumim cu plecaciune!

download

Oda soarelui si vietii in jurul unei litere ca un templu: adusa in duzina in noua zi de sambata. In tabelul duzinei s-au mai adunat cuvinte cu T si povesti pe masura literei.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: