Duzina de cuvinte – Poveste pisiceasca

Desi pe cer se anunta un aliniament prietenos, pisica nu era convinsa ca va mai primi desert in seara aceea. Stapanul statea ascuns cu noua lui iubita, in casa acoperita cu iedera, incat nici un ochi strain nu putea strecura vreo privire furisa la ce se desfasura idilic acolo. 

images (3)

Facea ghidusii de saltimbanc in gradina luminata feeric dar domnul casei nu lasase nici un insemn care sa o convinga ca va mai fi favorita lui.

Prinsese ea, pisica, un fir, cum ca doamna aceea inalta si frumoasa avea un limbaj cam eclectic pentru vietuitoarele gradinii. Se spunea ca era venita din tari indepartate iar stapanul o privea zi de zi pierdut extatic in contemplarea trupului  ei superb. Si totusi pisica spera ca va veni si ziua cand sentimentele celor doi vor vira catre pretioasa sa faptura.

A fi cu luare aminte la sentimentele unei pisici inseamna sa intelegi ca tot ce ne inconjoara are un suflet si o intelegere mai profunde chiar decat noi, oamenii.  Poate ca universul necuvantatoarelor pare explorabil, dar omul nu este decat o mica parte a acestui miracol ce il reprezinta viata.

O usoara insailare de cuvinte pe tema pisiceasca. Ceilalti participanti la jocul pisicesc sunt inscrisi in tabelul de fiecare sambata.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: