Tablou pictat cu numele copilului

Din seria activitatilor noastre de vacanta, va prezint astazi un tablou cu numele copilului.

Este usor si placut de realizat iar rezultatul aduce bucurie si incantare celor mici.

Eu am desenat literele numelui, am impartit fiecare litera in mai multe forme geometrice: triunghiuri, patrate, dreptunghiuri. Copilul a avut misiunea sa picteze fiecare bucatica cu alta culoare, pentru ca efectul sa fie mai spectaculos.

Fotografie-1972

Partea frumoasa este ca poate experimenta orice combinatie de culori, se poate juca in voie cu acuarelele. Singura strictete este in a respecta conturul. Dar chiar si acolo, daca depaseste un pic, nu este asa de grav. Culorile se amesteca iar la sfarsit eu am venit si am retusat cu o carioca cu sclipici fiecare linie, dand profunzime lucrarii.

Am obtinut astfel un frumos tablou personalizat, numai bun de asezat in camera copilului. Dante a fost foarte mandru de lucrarea lui, fiind primul lucru pe care l-a adus in noua noastra casa. Acum arata mandru oricui vine in vizita: ” uite, aici e camera mea. vezi? scrie Dante”.

Fotografie-1973

Fotografie-1974

Spor la joaca si la lucru!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: