Alfie Kohn – Conferinta “Sa sprijinim curajul!”

Concursul organizat in colaborare cu Totul despre mame s-a incheiat. Castigatori sunt:

Mihaela – care primeste cartea Pedepsiti prin recompense

Thea – primeste cartea Parenting neconditionatr

Catinca – primeste cartea Mitul temei pentru acasa

alfie-kohn-bucuresti-2016-conferinta-parentingCu aceasta ocazie va anunt ca il puteti vedea live pe autorul acestor carti in cadrul conferintei din 21 mai de la Bucuresti. Daca sunteti in cautarea unor raspunsuri legate de relatia cu copilul, daca va puneti interebari despre cum sa cresteti un viitor adult independent si capabil sa isi asume responsabilitati, atunci sigur veti afla raspunsuri in cadrul acestei conferinte ce  va cuprinde două module: o conferință dedicată parentingului necondiționat și o a doua conferință în care se vor aduce adevărate argumente împotriva competiției

Aflat pentru a treia oara la Bucuresti, Alfie Kohn are dorinta dar si capacitatea de a schimba mentalitati, de a schimba pana la urma chiar viitorul acestei tari prin schimbarile facute in modul in care ne educam si crestem copiii.

Salile pline de parinti, in jur de 1500, arata clar interesul crescut al romanilor pentru schimbare, dorinta noastra de a ne creste copiii si altfel decat am fost noi crescuti.

Ar fi pacat sa nu profitam cat mai mult si cat mai multi dintre noi de informatiile impartasite de catre un om ce a avutt acces la o multime de cercetari si statistici desfasurate de-a lungul a zeci de ani.

Vorbim despre experimente facute pe copiii nostri, despre generatii de sacrificiu,, despre guverne ce se schimba aducand idei deloc productive. Dar eu tot mai cred in puterea noastra, a parintilor, de a aduce acea schimbare atat de dorita. Asta fara sacrificii si experimente. Ci doar invatand si aplicand  ceea ce altii deja au inteles ca e bine. Sau ca e mult mai bine decat ce stiam si aplicam noi.
Participând la conferinţa susţinută de Alfie Kohn, la Bucureşti, vei afla de ce pedepsele şi recompensele sunt la fel de nocive, vei descoperi cum influenţează competiţia dezvoltarea ulterioară a unui copil şi vei înţelege mai bine ceea ce trebuie să faci pentru a creşte un copil curajos, sigur pe el şi lipsit de vulnerabilităţile generaţiei tale.

AK_728x90-(3)

Daca va doriti sa participati puteti aduna un grup de parinti si sa va bucurati impreuna de informatiile primite, sa le impartasiti si discutati. Daca va exprimati aceasta intentie de a aduna un grup de parinti aici, pe blogul meu, si va prezentati la conferinta intregul grup de 10 sau 15 parinti, veti beneficia de o reducere de 10 sau 15% la pretul biletului la conferinta. 

Orice investitie de bani si de timp facuta pentru educatia copiilor nostri este un castig.

5fd37985a98068e940a81aaae19b3cf1_400x400

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: