Confortul dimineților mele cu Favi

Mobilierul Favi – aliatul dimineților frumoase

Prima oră a zilei este pentru mine specială. Fie că e zi de lucru sau weekend, plăcerea mea cea mai mare este ca dimineața să îmi petrec câteva momente cu mine însămi. Am un întreg ritual pentru a-mi face acele clipe speciale, pentru ca astfel să îmi conturez întreaga zi. Nu am nevoie de prea multe, dar fiecare mic detaliu are importanța lui. Totul începe cu o cafea bună, cu prima ceașcă de cafea a zilei, aceea ce e menită să te învăluie în arome și să îți alunge visele. Cafeaua e întotdeauna însoțită de ceva dulce, de un biscuite sau o brioșă pe care le pregătesc cu mare drag. Dar la fel de importantă e și povestea ce îmi deschide dimineața. Fie că e o carte, fie că e laptopul, întotdeauna poveștile îmi fac dimineața mai frumoasă.

Dar oare unde mă pot culcuși eu într-o casă cu doi copii și două pisici? Unde găsesc eu un loc în care să mă simt confortabil, unde să așez în siguranță și toate acele mici detalii ale ritualului meu?

Un fotoliu cu un blat din lemn ar fi atât de potrivit pentru mine încât aș putea să îmi petrec acolo ore întregi. Mi-aș putea prelungi ritualul de dimineață încă multe ore după aceea, când toți ai casei au plecat iar eu rămân să lucrez de acasă. O pătură călduroasă ar completa perfect confortul meu.

 

 

Favi are o soluție și pentru diminețile în doi

Sigur, în weekend, când e și soțul acasă, ritualul de dimineață îl împart și cu el. Două fotolii gemene ar auzi multe povești de la noi, ar asista la multe discuții interesante și ne-ar oferi odihna bine meritată de sfârșit de săptămână.

Pentru că ritualul meu de dimineață cuprinde ceștile de cafea sau cănile, trebuie să vă mărturisesc că am o mare slăbiciune și pentru acestea. Nu beau în fiecare dimineață din aceeași cană, le aleg cu atenție în funcție de cum mă simt, cum e vremea afară, ce poze vreau să fac, ce produse vreau să promovez în social media alături de cana mea de cafea.

De aceea mi-ar plăcea foarte mult să am un loc special pentru ele, un loc în care să pot depozita chiar și mai multe cești decât am, un loc care să aibă și vitrină pentru a putea fi văzute și de către musafirii mei și să îi îmbii și pe ei să își aleagă modelul preferat.

Vitrina Favi pentru cestile diminetilor cu cafea

Un astfel de loc ar fi un dulap special, cu vitrină, mai exact o comodă servantă pe care aș putea-o aranja fie în bucătărie, fie chiar în sufragerie. Prin culoarea venghe s-ar potrivi oricărui spațiu  din casă, iar prin compartimentarea cu rafturi și sertare s-ar potrivi unor utilități multiple: pe rafturi ar sta la loc de cinste cănile și ceștile mele colorate, iar în sertare agendele, pixurile, jucăriile rătăcite ale copiilor și alte mărunțișuri ce se adună într-o casă și pe care nu ne dorim să le lăsăm chiar așa, în văzul tuturor.

Confortul casei mele este pentru mine foarte important și îmi place să am obiecte de calitate, obiecte practice dar frumoase, obiecte confortabile, dar accesibile și versatile. Așa sunt și aceste două obiecte pe care vi le-am prezentat și care pot fi utilizate de fiecare în parte conform obiceiurilor casei și familiei lui.

E bine să te simți acasă în propria ta casă, să îți scrii propria poveste în fiecare zi, începând chiar cu prima oră a dimineții. Iar Favi este magazinul care îți sare în ajutor cu o ofertă bogată de mobilier dar și de accesorii care ne fac viața mai frumoasă și casa mai specială.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: