Secret Santa a venit și la Galați Beauty Swap

Nici nu știu când a trecut un an de la prima noastră întâlnire ca și comunitate sub denumirea de Galati Beauty Swap.

De această dată pretextul întâlnirii a fost schimbul de cadouri tradițional deja și la noi în țară, Secret Santa. Pentru că eu nu merg la un job unde să am colegi de zi cu zi, colegii mei sunt bloggerii și mămicile, așa că m-am bucurat foarte mult să fiu și eu un moș secret pentru cineva.

Am pregătit cadoul cu atenție, am căutat să fie cât mai diversificat în așa fel încât să se potrivească celei care îl va primi chiar dacă nu știam la cine va ajunge.

Pentru că mă gândesc că pot fi de folos idei de cadouri pentru secret sata, iată ce am pus eu:

– un cuier de atârnat bijuterii în formă de manechin (orice doamnă sau domnișoară are nevoie de un astfel de obiect așa că sigur nu dai greș cu el)

– o lumânărică de sezon

– un săpunel handmade realizat de o prietenă (Sanatate la cutie)

– o felicitare luată de la un târg realizată de către copiii de la Liceul de Arte

-o cutie cu bomboane

ornamente de brad realizate unul de mine unul tot de către copii

Pentru un cadou simbolic mie mi se pare că e de ajuns și e chiar o surpriză plăcută.

Eu am primit de la Oana Alexandra din Vaslui un cadou superb împachetat cu un conținut care m-a cucerit:

o agendă orgaizată pe zile în care să îmi notez în fiecare zi câte o idee, un gând, un citat, un desen. Chiar vreau  să notez zilnic în ea iar la sfârșit de an să o recitesc ca pe o carte.

-un pachet de ceai de fructe

-o ciocolată

-un globuleț special

-un produs de înfrumusețare

Mi se potrivesc toate de minune.

 

Evenimentul a avut loc pe faleza Dunării în cafeneaua Seven Cafe, într-o atmosferă luminoasă și plăcută, în contrast cu vremea de afară dar completând și mai bine atmosfera de Crăciun, bradul fiind principalul obiect de interes pentru poze.

 

Atmosfera a fost una de prietenie, caldă, dialogul a curs firesc între noi mai ales pentru faptul că ne cunoaștem deja, avem subiecte de inters comune. Au fost și câteva fete noi care au fost primite cu brațele deschise.

Sponsorii acestei ediții au fost și ei prezenți deși nu ne așteptam la asta.  Dar datorită One day Butterfly  și de această dată am primit câteva produse pe care abia așteptăm să le testăm și folosim:

3DeLuxe, Căsuța cu Flori, Faunus Plant, Elemis – Adda Shop, Green Lab, MakeHot, XLear, Brutăria Frontera, Maxim Body Galați, Triodeluxe Cosmetics, TeaTree, Rezke și Perspirex.

Eu am fost din nou norocoasă și am câștigat la tombolă o trusă de produse pentru machiaj de care m-am bucurat foarte mult de la MakeHOT. Promit să devin și eu hot datorită ei.

Evenimentul a fost sprijinit și promovat de către partenerul media Famost și a fost îndulcit de către Brutăria Frontera care ne-a pus la dispoziție bunătăți dulci și sărate dar ne-a dat și la pachet câte ceva să ducem și celor de acasă.

Am fost toate niște crăciunițe și spiriduși veseli și ne-am simțit foarte bine după cum se vede și din poza de grup:

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

3 thoughts on “Secret Santa a venit și la Galați Beauty Swap

  • December 14, 2018 at 10:31 am
    Permalink

    Darnic în zâmebete Moşu’ ăsta! Foarte frumoasă întâlnirea, tare mi-aş dori şi eu să am o astfel de ocazie.
    Să foloseşti sănătoasă tot ce ai primit!

    Reply
    • December 14, 2018 at 1:34 pm
      Permalink

      Da, au fost multe zâmbete la intalnire, asa e. Pentru că eu stau foarte mult în casă mă bucur de fiecare prilej de a iesi si a ma distra alaturi de oameni asemeni mie.
      Abia astept sa vina anul nou si sa incep sa notez in agendă 🙂

      Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: