Ziua de luni

Zilele de luni sunt de obicei zilele cele mai putin iubite de catre majoritatea oamenilor. Cel putin asa spun cercetatorii si statusurile prietenilor de pe FaceBook. E acea zi de dupa weekend cand trebuie iar sa se trezeasca dimineata, sa intre in ritmul unui program, sa uite de rasfatul de duminica, sa inceapa rutina unei noi saptamani.

rasfatul de duminica
rasfatul de duminica

Ei bine, pentru mine este exact pe dos. Ziua de luni este pentru mine cea mai linistita si aproximativ relaxanta zi a saptamanii. Este acea zi incare sotul pleaca la munca, copilul cel mare la scoala iar eu raman de capul meu. Asta insemnand ca, desi ma trezesc dimineata sa il pregatesc  pe Dante pentru scoala, dupa acceea pot sa imi vad de ale mele. Nu trebuie sa gatesc pentru ca sigur a ramas din weekend, nu e de spalat sau de facut curatenie.

Ca sa zic drept pentru mine ziua de luni este un fel de duminica.

Dar ziua de luniare de obicei si ceva in plus: proiecte noi de inceput, proiecte de continuat, actiuni de intreprins. Nu e acea leneveala de duminica. Si totul fara termenele limita ale celorlalte zile din saptamana.

Cam asa a fost si ziua de azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.