Reduceri in magazin articole bebelusi si copii

Zilele trecute eram într-un mare supermarket și am nimerit la rafturile cu articole pentru bebeluși.

M-a apucat deodată o nostalgie puternică. Mi-am amintit de zilele în care căutam tot felul de lucrușoare mici și drăgălașe pentru cei doi copii ai mei. Erau vremuri fericite pentru mine, ca mamă. Mă simțeam ca într-un scut de protecție, într-un univers diferit de lumea exterioară.

Îmi plăcea mult să stau să mă uit la fiecare lucrușor, la fiecare sticlă sau jucărioară, alegeam cu atenție mâncarea și alte accesorii.

Achiziționarea unui cărucior era o adevărată aventură. Ne pregăteam pentru această achiziție, eu și soțul meu, cu zile bune înainte. Discutam detalii despre cum am vrea să fie, ce avantaje să aibă, ce culoare sau dimensiuni.

Scăunele și leagăne, toate menite să ofere confort puiului de om, dar și siguranță, fiecare în parte era un eveniment în familie.

De multe ori făceam mai multe drumuri la magazine până să ne hotărâm ce să cumpărăm.

Acum, când mă uit în urmă, realizez că de fapt nu era vorba doar despre obiectul respectiv. Era acolo multă iubire pentru copil, era conectarea dintre noi părinții, era un întreg proces de a ne cunoaște unul pe altul prin intermediul acestor achiziții.

Pe de o parte îmi este dor de acele vremuri, de acele momente. Pe de altă parte îmi amintesc și cât de greu era să facem cumpărături cu un copil mic în brațe.

E drept că la al doilea copil nu am mai achiziționat așa de multe lucruri. Am fost mult mai selectivi. Am pus mai mult preț pe calitate și siguranță, am fost mai atenți la ce e cu adevărat necesar pentru confortul nostru și al copilului.

De mare ajutor ne-a fost la al doilea copil baby monitorul de exemplu, pentru că ne mutasem la trei camere, aveam și primul copil de care trebuia să am grijă. Monitorul mi-a dat o mai mare libertate de mișcare.

Achiziții importante au fost marsupiul, căruciorul și trotineta. Toate acestea ne-au ajutat să ne purtăm copiii și să ne mișcăm așa cum am vrut noi, să mergem peste tot cu ei, în funcție de vârstă.

Dacă sunteți în căutarea unora din aceste produse sfatul meu este să vă luați timp, să vă informați, să vedeți ce vi se potrivește ca și stil, culoare, material și stil de viață al familiei. Acestea nu sunt achiziții pe care să le faceți pentru că așa ați văzut la alții. De exemplu poate stați la un bloc cu multe etaje și un cărucior mare, voluminos și greu nu vi se potrivește. Poate aveți probleme cu spatele și purtarea bebelușului în marsupiu nu este cea mai bună alegere. Trebuie gândit și documentat fiecare pas pe care îl faceți atunci când copiii sunt mici, astfel încât creșterea lor să nu devină o povară.

Eu am depășit demult această etapă a vieții. Poate va veni din nou atunci când vom avea nepoți. Cine știe.

Dacă voi însă sunteți fix în această etapă minunată, cu un pui de om ce urmează să apară în viața voastră sau doar ce a apărut, vă recomand o ofertă de BlackFriday de la magazinul Babymatters.

Magazinul se bazează pe brand-uri, nu pe categorii. De aceea vor fi reduceri la următoarele branduri: Cybex, Babyzen, Cybex Platinum, Cavoe, BeSafe, Lionelo, Nuna, Joie, Britax, Recaro, Anex, Thule, Gb, Chicco, Bentley, Qplay, Little Dutch, Motorola, Picca Loulou.

Reducerile încep în noaptea dintre 31 octombrie si 1 noiembrie. Durata campaniei va fi de două săptămâni.

Reducerile vor fi standard, de 10% pentru toate produsele și toate brandurile.

 Sper să vă fie de folos informațiile și să faceți cele mai bune alegeri pentru puii voștri.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: