Magazin anvelope ieftine- alegerea potrivita

Când vine vorba de mașină, trebuie să recunosc că sunt cam dezastru.

Mi-am dorit mult să am carnet de șofer. Întâi am avut două încercări nereușite, cu mulți ani în urmă.

E drept că atunci nici nu mersesem prea mult cu mașina și nici nu cred că îmi doream cu adevărat. Dar, privind în urmă, regret că nu am luat atunci carnetul. În tinerețe, când ești singur și de capul tău, ești parcă mult mai îndrăzneț.

Bine, nici prea multe mașini nu erau pe atunci. Atunci însemnând cu vreo 17-18 ani în urmă. Erau mașini pe străzi, dar nu ca în zilele noastre. Probabil că dacă aș fi luat atunci carnetul, aș fi avut mai mult curaj să conduc fără atâtea gânduri și ezitări cum sunt azi.

Într-un final am luat carnetul. La 44 de ani. Am condus un an în America. O mașină automată, cu scaune din piele. Pe șoselele de acolo, deși mult mai aglomerate, m-am simțit mult mai în siguranță să conduc.

Nu același lucru se întâmplă de când ne-am întors în România. Parcă toți piticii se îngrămădesc în capul meu când vine vorba să mă urc la volan. Cel mult am curaj să conduc noaptea. Când lumea este în case și eu mă simt asul șoselelor. Vorba vine as. Că mai mult de 50 la oră nu depășesc. Dar la ore de vârf, când toată lumea parcă a ieșit pe străzi, când mașinile parcă se urcă una peste alta, nu am încă curaj să mă urc la volan.

În fiecare zi îmi zic că o să o fac și în fiecare zi îmi piere curajul. Știu că multe pericole sunt doar în capul meu. Sau că mai degrabă eu sunt pericolul, decât ceilalți. Mai ales că în Sibiu sunt multe sensuri giratorii. Sensuri pe care aproape de fiecare dată le ocolesc cu scârțâit de roți.

Apropo de roți. Se pare că iar a venit acea perioadă din an în care să ne aducem aminte să schimbăm cauciucurile. Tocmai bine, că această perioadă de trecere la cauciucurile de iarnă coincide cu perioada Black Friday.

E bine să știți că de Black Friday “Anvelope-oferte.ro” vine în întâmpinarea clienților cu reduceri la toate produsele din magazin. Găsiți pe site anvelope de iarnă, de vară și all season.

Ce îmi place la acest magazin este faptul că putem alege și după mărcile preferate, nu doar după tipurile de anvelope.

De asemenea poți alege în funcție de buget, știind cu toții cât de important este acest aspect atunci când vine vorba despre întreținerea unei mașini.

Alte filtre care ne ajută sunt ce de viteză, indice de sarcină, aderență sau consum.

Desigur, dimensiunile anvelopelor sunt aspecte foarte importante atunci când vine vorba de a alege ceea ce este potrivit mașinii noastre.

Stați liniștiți, nu am devenit specialist între timp. Încă nu am schimbat nici o roată. Tot soțul se ocupă și de aceste aspecte ce țin de mașina noastră. Dar îmi place să mă duc la el cu informații utile și să pară că eu chiar mă pricep la aceste aspecte. Desigur, tot el este cel care ia deciziile, și e mult mai bine așa. Dar măcar cu documentarea pot ajuta și eu.

Voi cum luați deciziile atunci când vine vorba de mașina personală?

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: