Reduceri atractive la clinica estetica “Silhouette”

Când vine vorba de frumusețe orice anotimp este potrivit pentru a face îmbunătățiri.

Multă vreme am zis că eu nu aș apela la trucuri și operații pentru a arăta altfel decât sunt, pentru a arăta altă vârstă decât am.

Dar vine o vreme când ce ai zis cu 20 de ani în urmă nu prea mai este valabil. Vine o vreme când te uiți în oglindă și simți nevoia de o baghetă magică care să facă ceva cu ridurile, petele, colagenul care începe să nu-și mai facă treaba, pielea care o ia la vale și tot felul de alte mărunțișuri pe care noi, femeile, le vedem cu o lupă ce mărește de mai mult de zece ori.

Vine o vreme când ai nevoie să te re-împrietenești cu imaginea ta din oglindă, să te privești cu mai multă indulgență și acceptare.

După 40 de ani cam suntem rezultatul stilului nostru de viață, se cam vede ceea ce mâncăm și bem, se cam văd pe tenul nostru nopțile nedormite sau cremele hidratante ce nu au fost folosite la timpul lor.

După 40 de ani nu prea îți mai permiți să ieși din casă doar cu zâmbetul pe buze.

Deși sunt norocoasa posesoare a unui ten de o calitate foarte bună, deși ridurile încă nu își fac de cap pe fața mea nici acum, la 47 de ani, pe ici pe colo tot am câteva obiecții la adresa chipului ce mă privește din oglindă.

Am momente în care îmi apuc de colțurile feței (da, există așa ceva) și trag în sus, să îmi amintesc cum eram înainte ca pomeții mei să se ducă în jos. Îmi ridic pleoapele să îmi amintesc cum arătau ochii mei când nu purtam ochelari și când priveau larg deschiși către lume.

Am momente în care îmi doresc ca o noapte nedormită din cauza de copil bolnav, sau o seară petrecută cu fetele în oraș să nu lase urmă două zile pe chipul meu.

Da, recunosc, am zile în care îmi doresc o baghetă magică care să mă întoarcă cu niște ani în urmă. Sau un loc în care să intru de 47 și să ies de 37.

Cumva acest loc există. Se numește “Silhouette” și mie îmi pare un tărâm al făgăduinței în materie de frumusețe.

Ce oferă:

 • servicii personalizate
 • produse de top cu formule inovatoare
 • aparatura ultraperformanta
 • supraveghere medicală pe parcursul terapiei
 • personal cu experiență în domeniu
 • ambianță deosebită și rezultate garantate.

Acest centru medical de înfrumusețare abordează sănătatea și frumusețea ca un tot. Pentru că frumusețea e de la interior la exterior. Oferă o abordare multidisciplinară a tratamentelor minim și non-invazive.

Toamna este un anotimp potrivit pentru îngrijirea tenului, după o vară întreagă de expuneri la soare, vânt și alte intemperii.

De Black Friday salonul Silhouette vine în întâmpinarea clienților cu reduceri semnificative în perioada 9 – 16 noiembrie, la servicii de peste 250 de lei.

Serviciile incluse în ofertă sunt:

 • tratament anti-aging și pete pigmentare
 • expert peelings
 • tratamente estetice faciale
 • tratamente corporale
 • injectari buze si riduri
 • tratament laser
 • epilare definitiva
 • serviciul de evaluare Spectro check.

Voi ce servicii ați alege din această listă generoasă?

 

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: