Psi luneli – Octombrie aniversar

Octombrie e luna de inceput si de speranta. Octombrie in calendarul meu inseamna regasire si elan. In toamna mea e primavara  cu flori de vorbe si povesti. In toamna mea sunt oameni buni, frumosi, deschisi si talentati. Sunt prieteni noi si prieteni vechi deopotriva.

Octombrie al meu e-aniversar. Un sot, un blog, un fin, cumnata, prieteni – reali, virtuali – dar dragi cu totii.

Imi este toamna calda si senina, cu soare cald si dulce-alintator. Ma scalda in culori si- arome de fructe coapte si dulceti si vin.

Octombrie-al meu e plin de multumiri. Un club , un grup de oameni ce m-au primit si invitat la joaca. O joaca potrivita de  cuvinte. Un mestesug pe care nu stiam sa-l am. Mi s-a dezvaluit incet, timid intai. Apoi cuvintele de-ncurajare mi-au indrumat pasii, m-au ajutat sa ma ridic. Atat cat pot si cat m-am priceput.

clubul-psi

O sambata cu 12 buclucase, o zi de luni cu o poveste – asa au aparut idei, asa au aparut noi prieteni.

Octombrie al meu e mai special. In spatiul meu virtual, in casa mea de-aici, e ceas aniversar. Un an se face maine si azi bilantu-mi fac. E un bilant cu plus. Cu plus de oameni, plus de vorbe, plus de actiuni.

Iar plusurile astea toate le simt in viata mea din plin.

Asa ca : multumesc Octombrie! Mi-e toamna primavara !

Si lor le este draga toamna. Si-au scris despre octombrie cu drag si spor. De vreti sa ii cititi vedeti-i in tabel.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: